Ontdek meer

 

Eten en drinken in de gemeente Leudal

Uit eten in de gemeente Leudal betekent bourgondisch genieten van goede restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasserieën.

Proef de streekproducten, zoals asperge, vlaai en zuur vlees, hiervoor ben je in Heythuysen, Buggenum, Haelen, Neer, Horn, Nunhem, Roggel, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Hunsel, Ell, Haler, Ittervoort, Heibloem en Neeritter aan het juiste adres. Typisch Limburgse wijn, stroop, mosterd en jam zijn een delicatesse op zich.

De Limburgse streekproducten kom je in de gemeente Leudal op vele menukaarten tegen. In diverse restaurants is ook de internationale keuken vertegenwoordigd. Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden. 

Als afsluiting of gewoon lekker tussendoor, een ijsje smaakt altijd. 

Op de gezellige pleinen in Leudal kun je op het terras genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijf te bezoeken, Streekproducten

Bij Aspergeboerderij Oppe Haes geniet u van de lekkerste asperges, vers van het land. U mag deze asperges zelfs zelf oogsten! Vanaf 1 juni coronaproof rondleidingen.

Aspergeboerderij Oppe Haes
High tea

Huisgemaakte High Tea bij B&B 't Inj in Horn.

Bed en Breakfast 't Inj
Brasserie/Lunchroom, Buitenterras

In Cafe 'Goeden' Dennenoord ervaar je authentieke Limburgse gezelligheid, met een flinke knipoog naar vroeger. Ook een zeer geschikte voor een (zakelijke) lunch of gezamenlijk diner!

Dennenoord
Restaurant

De Molshoof is een gezellig restaurant, waar u inidividueel, maar ook met een groep of uw bedrijf heerlijk kunt tafelen.

Cafe-restaurant De Molshoof
Streekproducten

Proeven van eerlijke producten, genieten van natuur en beleven op de boerderij, dat is Culinair Landgoed Heijerhof. Heijerhof levert eten rechtstreeks van de boerderij.

Culinair Landgoed Heijerhof
Streekproducten, Dagarrangement, Bierbrouwerij

Lindeboom is het bier van Hier. Het is bier zonder opsmuk, maar met smaak, eigenheid en karakter.

Lindeboom bier
Restaurant

Porto Maurizio is een Grand-Cafe, restaurant en pizzeria aan de Dorpstraat in Heythuysen. Hier smelt het oude zuiden van Europa samen met het zuiden van Nederland. Een lunch, borrel of (uitgebreid) diner in het gezellige Grand-Cafe, restaurant, pizzeria of op het terras, voeren u in vogelvlucht door alle streken van Italie.

Restaurant & Pizzeria Roermond e.o.: Restaurant Porto Maurizio
Restaurant

Hotel-Restaurant de Abdij is ideaal en rustig gelegen in Horn, een kerkdorp van de Gemeente Leudal in Midden-Limburg.

Hotel - Restaurant de Abdij
Restaurant

Welkom bij restaurant Reijnders, Eten en Drinken: Culinair genieten in een ongedwongen ambiance!

Restaurant Heythuysen e.o.: Restaurant RED
Restaurant

Lekker eten hoort bij vakantie! Stel je dit even voor...
Het zonnetje schijnt en je geniet op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn en een proefplankje bomvol met lekkernijen terwijl je partner lachend naar de spelende kids kijkt en nipt aan een lokaal speciaal biertje. Een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren... dat is vakantie!

Restaurant La Selva Food & Drinks

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen