Ontdek meer

 

Lindeboom Bierbrouwerij

Streekproducten, Dagarrangement, Bierbrouwerij

Lindeboom is het bier van Hier. Het is bier zonder opsmuk, maar met smaak, eigenheid en karakter.

Lindeboom Bierbrouwerij

In 1870 legt Willem Geenen met de opening van Geenen’s Bieren de basis voor het huidige familiebedrijf Brouwerij Lindeboom. Vanuit het Limburgse Neer, voorziet de brouwerij in eerste instantie vooral de driehoek Weert-Roermond-Venlo van gerstenat. Inmiddels vindt een derde van het bier zijn weg naar de rest van Nederland. Sinds 1995 mag de brouwerij zich Hofleverancier noemen.

De sterke regionale binding komt tot uitdrukking in de slogan: Lindeboom, ‘t Bier van Hier.

Dankzij de goede kwaliteit van het bier, het zakelijk instinct en sterke verankering in het Limburgse land, heeft Brouwerij Lindeboom als relatief kleine brouwer het hoofd boven water weten te houden in het geweld van de grote nationale en internationale brouwers. Iets wat niet veel brouwers hun na kunnen zeggen.

Lindeboom Bierbrouwerij brouwt prijswinnend bier.
Vele bieren uit de hand van de brouwmeester van Lindeboom vallen zowel nationaal als international in de prijzen. Zo wint Lindeboom Herfstbock met de oorspronkelijke brouwreceptuur en ondergistende giststam uit de vorige eeuw, de gouden European Beer Star 2016. Zo ook Gouverneur Blond, goud in 2015 en zilver in 2016. Tijdens de Brussels Beer Challenge mogen er tevens prijzen in ontvangst worden genomen, namelijk zilver voor Gouverneur Blond. Lindeboom Pilsener valt datzelfde jaar in de prijzen met brons in de Dutch Beer Challenge.

Kortom een traditionele en volledig onafhankelijke familiebrouwerij in het hart van Limburg, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Vanaf de zomer van 2017 is er een volledig nieuw bierlokaal gerealiseerd, waarmee de brouwerij haar deuren heeft geopend voor het grote publiek om met eigen ogen te ervaren wat voor moois de brouwerij te bieden heeft.

Contactgegevens

Lindeboom Bierbrouwerij
Engelmanstraat 54
6086 BD NEER
Nederland
0475 592 900

Openingstijden

Ma-vr: 09:00 - 18:00 uur.

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Parkeren bij accommodatie
ja
Internetverbinding
vrij beschikbaar
Rondleidingen
ja
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Betaald parkeren
nee
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren verplicht