Ontdek meer

 

Overnachten midden in Limburg

Van eenvoudig overnachten tot een luxe overnachting in een resort of kasteel

Of je nu alleen, met z'n tweeën, met de kinderen of met de hele familie een nacht of langer op vakantie wilt, midden in Limburg heb je een ruime keuze aan accommodaties. Overnachten kun je in de drukte van de stad, de stilte van de natuur en zelfs op het kabbelende water.

Slapen in alle prijsklassen

Midden-Limburg biedt een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in diverse prijsklassen. Voor elke gelegenheid is er in Midden-Limburg een locatie te vinden. Overnachten op een unieke plaats kies dan voor een kasteel, een voormalige gevangenis, huis op het water of een pipowagen. 

Gastvrij Midden-Limburg

In Midden-Limburg schrijft men Gastvrijheid met de hoofdletter “G”. Kom en geniet van slapen en opstaan in het Limburgse land.

Duitsland en België dichtbij

Het unieke van Midden-Limburg is dat Duitsland en België op steenworp afstand liggen. Je kunt tijdens je verblijf een Belgisch biertje drinken en “Kuchen” eten in Duitsland. Vertrek ’s ochtends voor een grensoverschrijdende wandeltochtfietstocht of auto- en motorrit, passeer de grens met Belgie of Duitsland en slaap weer in het mooie Midden-Limburg.

Het warmste deel van Nederland

Limburg kent in de zomermaanden de hoogste temperatuur van Nederland.