Ontdek meer

 

Camperplaats of trekkershut midden in Limburg

Voor de vakantieganger die graag van kampeerplek naar kampeerplek reist zijn er in Midden-Limburg genoeg mogelijkheden om te overnachten. 

Ben je op trektocht door Limburg, kies dan voor overnachten in een trekkershut. De mooie houten trekkershutten staan op diverse locaties midden in Limburg, soms onderdeel van een camping, maar soms ook gelegen op een eigen terrein speciaal aangelegd met trekkershutten.

Reis je met een camper, dan zijn er speciale camperplaatsen waar je met je kampeerauto kunt overnachten. Ook op campings en zelfs bij een enkel hotel kun je je camper voor één of meerdere nachten parkeren.

Dus ook als je niet op één plaats wilt blijven biedt Midden-Limburg tal van mogelijkheden. 

Trekkershut

Amici Lodges "am Effelder Waldsee". geheel nieuwe 4 **** aangelegde camping beschikt over pittoreske houten Woodlodges, 2- en 4 persoons. Voorzien van een keukenblok met water, kookplaat en koelkast.

Amici Bay
Camperstandplaats

Sinds 2014 kunt u met uw camper bij Helenawerf Watersport terecht.

Helenawerf
Trekkershut

Trekkershut voor knusse overnachtingen, bij Herberg de Bos.

Herberg de Bos
Camperstandplaats

De camperplaats heeft een grote grasweide voor het plaatsen van 15 campers. Iedere plaats heeft een aansluiting voor stroom.

Camperplaats Ittervoort
Camperstandplaats

Aan de rand van het natuurbelevenispark De Witte Stein in Reuver, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een schitterend grensoverschrijdend bosrijke omgeving. De camping wordt sinds 2005 op enthousiaste wijze beheerd door Arno en Astrid aan de Brugh, die samen met hun 3 kinderen direct naast het mooie kampeerterrein wonen. Een heerlijke kleinschalige familiecamping bij het prachtige natuurgebied "Brachterwald". Gelegen aan de fiets en wandelknooppunt route`s en aan het alom bekende Pieterpad wandelroute.

Camping Natuurplezier
Trekkershut

Vaar met je eigen camper zonder wielen in de natuur van plaats naar plaats en zoek je eigen overnachtingsplek op de Maasplassen.

Sailcenter Limburg

Filters

Plaats

Eigenschappen