Ontdek meer

 

Eten & drinken midden in Limburg

Lekker uit eten in Midden-Limburg betekent Bourgondisch genieten in gerenommeerde restaurants,  gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Streekproducten

Limburg staat bekend om haar asperges en vlaai. Maar ook de typisch Limburgse wijn, stroop, mosterd en jam zijn een delicatesse. Limburgse streekproducten staan bij veel eetgelegenheden op de kaart.

Volop keuze

Behalve de bistro, lunchroom of brasserie is ook de internationale keuken goed vertegenwoordigd. Denk aan Chinese, Japanse, Griekse, Italiaanse, Franse en Spaanse gerechten. Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden. Als afsluiting of gewoon lekker tussendoor, een authentiek gemaakt ijsje van een ijssalon midden in Limburg smaakt altijd. 

 

Terrasje pakken

Terrassen zijn er in Limburg volop. Beleef de Bourgondische sfeer en geniet van een koud biertje, goed glas wijn of koffie met Limburgse vlaai. Lekker loungen aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Uit eten 

Kies voor à la carte of maak gebruik van het concept onbeperkt eten. Zin in luxe hartige en zoete lekkernijen, kies dan voor een high tea. Ook voor kinderen die van pannenkoek, pizza of frites houden, is er volop keuze.