Lounge - hip en trendy midden in Limburg

Bourgondisch genieten van het leven. In Midden-Limburg kun je op diverse plaatsen loungen langs de Maas en Maasplassen.

Heerlijk toeven in een strandpaviljoen, beachclub of lounge restaurant of bar. Heerlijk relaxed genieten van een vakantiegevoel. Even niets doen!

Lounge/Hip&Trendy

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Beach
Bierbrouwerij

De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur, maar dit is slechts een van de facetten van deze brouwerij.

De Weerter Stadsbrouwerij
Streekproducten

De Weerter Stadsbrouwerij
Lounge/Hip&Trendy

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland.

Wakerslounge
Lounge/Hip&Trendy

Een beachclub aan de prachtige wateren van Roermond waar men het gevoel van een vakantie in eigen omgeving kan ervaren.

Sunset Lounge
Buitenterras

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik (Maaseik). De Maasnimf beschikt over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf
Restaurant

Restaurant Roermond: Een nieuw en uniek concept voor Roermond, waarbij bourgondisch genieten bovenaan staat. Proef van meer dan 30 open wijnen en 25 speciaalbieren, aangevuld met een uitgebreide delicatessenkaart en overheerlijke gerechten.

Lounge Roermond: Proeflokaal de Graaf
Dagarrangement

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.

opSjtap Bar&Bik
Dagarrangement

De lekkerste tapas, spannende cocktails, een trendy lounge en 's zomers een prachtige dinertuin.

De Liefhebber