Lounge - hip en trendy midden in Limburg

Bourgondisch genieten van het leven. In Midden-Limburg kun je op diverse plaatsen loungen langs de Maas en Maasplassen.

Heerlijk toeven in een strandpaviljoen, beachclub of lounge restaurant of bar. Heerlijk relaxed genieten van een vakantiegevoel. Even niets doen!

Lounge/Hip&Trendy

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Beach
Streekproducten

De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur, maar dit is slechts een van de facetten van deze brouwerij.

De Weerter Stadsbrouwerij
Lounge/Hip&Trendy

Een beachclub aan de prachtige wateren van Roermond waar men het gevoel van een vakantie in eigen omgeving kan ervaren.

Sunset Lounge
Buitenterras

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik (Maaseik). De Maasnimf beschikt over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf
Restaurant

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Franse keuken en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menutoshare is hier een absolute aanrader. Tripadvisor certifikaat van Uitmuntendheid ontvangen voorjaar 2019.

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites
Dagarrangement

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.

opSjtap Bar&Bik
Restaurant

De lekkerste tapas, spannende cocktails, een trendy lounge en 's zomers een prachtige dinertuin.

De Liefhebber