Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Ben je op zoek naar een overzicht van acitiviteiten? Hier vind je verschillende leuke activiteiten, uitstapjes en evenementen midden in Limburg.

Van wandelen in de natuur tot sportiviteit op de Maasplassen of winkelen in de stad. Midden-Limburg biedt voor iedereen een leuk dagje uit. Kijk hier voor meer informatie.

Activiteiten en evenementen in Limburg

Wat is er te doen in Limburg? Beleef een weekendje weg met familie, of een langere vakantie met vrienden, Limburg biedt voor ieder wat wils. 

Je kunt ook een dagje gaan winkelenwandelenfietsencultuur beleven of actief bezig zijn aan de Maasplassen. Ook biedt VVV Midden-Limburg ideeën voor groepsuitjes, zodat je gegarandeerd een geslaagde dag met je kennissen hebt.

Ook voor evenementen in Midden-Limburg ben je bij VVV Midden-Limburg aan het juiste adres. Bekijk ons activiteitenoverzicht zodat je precies kunt plannen waar je heen kunt tijdens je bezoek aan Limburg. In dit overzicht zie je wat er allemaal te doen is in Midden-Limburg. 

Geniet van een dagje weg in Midden-Limburg en beleef gegarendeerd een geslaagde dag met vrienden en familie.

Natuur in Midden-Limburg

Wil je een rustige dag in de natuur doorbrengen? Limburg is hiervoor het ideale landschap. Hier kun je het hele jaar door heerlijk wandelen. Geniet van de bosrijke omgeving in een van de bijzondere grensoverschrijdende natuurgebieden.

Je kunt ook een van de nationale parken bezoeken: De Meinweg of De Groote Peel. De diverse natuurgebieden kennen vele routes. 

Op deze manier wandel of fiets je langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden in Midden-Limburg. Je kunt ook kiezen voor een tocht over de grens naar Duitsland of België. Het is allemaal mogelijk in Midden-Limburg.

Met de routeplanner van VVV Midden-Limburg kun je van tevoren al een route plannen.

Sportieve activiteiten Midden-Limburg

Zoek je liever de spanning op? Ga dan naar de Maasplassen om een van de vele watersporten uit te oefenen. Het is mogelijk om te zwemmen, surfen, zeilen, vissen, duiken en kanoën. Je huurt er eenvoudig een bootje om je dag op het water compleet te maken.

Wil je een nog gedurfdere activiteit? Kom dan waterskiën, wakeboarden of flyboarden. Daarnaast zijn er ook nog andere outdoor activiteiten voor mensen die minder van water houden.