Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Sportactiviteiten Roermond

Op zoek naar een leuke sportactiviteiten in Roermond? Voor de sportievelingen zijn er genoeg sportieve activiteiten te doen in en rondom Roermond. Hier vind je leuke tips in Midden-Limburg, van survivallen tot zwemmen. 

Roermond biedt vele mogelijkheden op het gebied van sportactiviteiten! Kijk hier voor meer informatie.

Outdoor, survival en watersport

Ben je op zoek naar avontuur? Dan is outdoor en survival iets voor jou!

In en rondom Roermond zijn voor jong en oud diverse vormen van outdoor sporten mogelijk. Wil je een vlot bouwen, klimmen in een klimbos of kajakken? Dat is allemaal mogelijk.

Op en rondom de Maasplassen kun je diverse watersporten uitoefenen. De Maasplassen is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland.

Voor de extreme watersporten zijn de plassen in Midden-Limburg ideaal. Je kunt er flyboarden, wakeboarden,waterskiën, duiken of surfen. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht, want er liggen op verschillende plekken in de Maasplassen springkussens. 

Zwemmen in Midden-Limburg

Of het nu 25ºC is, of dat het regent, zwemmen is altijd een geschikt en sportief uitje. Binnen of buiten, zwemmen kan het hele jaar door. 

In en rondom Roermond vind je verschillende zwembaden. Je kunt alleen of samen genieten van alle mogelijkheden om te zwemmen in Roermond. Wil je relaxen in bronwater? Ook dat kan in een prachtig natuurbad nabij Roermond

Overige activiteiten

Heb je altijd al eens willen leren golfen? Roermond en omgeving bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van golf en midgetgolf. Voor een unieke belevenis is het ook mogelijk om een potje glowgolf te spelen met fluorescerende lichten.

Je kunt ook een citygame in Roermond gaan spelen. Deze activiteit is zeer geschikt voor familiedagen en bedrijfsuitjes. Je duikt samen in spannende en waargebeurde verhalen van Roermond en probeert samen de code te kraken.

Roermond is dan ook uitermate geschikt voor diverse sportactiviteiten