Zwemmen midden in Limburg

Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden-Limburg heeft het allemaal.

Geniet alleen, samen, met de kinderen of met vrienden van de vele mogelijkheden die er zijn om zwemmen. Vind hier jouw zwemparadijs midden in Limburg.

Zwembad

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! Ook voor seizoen 2020, de blauwe vlag!

Fun Beach Event & Leisurepark
Zwembad

Coronaproofuitje Parasols, ligbedden en waterfietsen zijn weer te huur! Alles volgens de RIVM Maatregelen

Recreatieplas Weert : Het Blauwe Meertje
Zwembad

't Ligteveld is een verwarmd (23degC) openlucht zwembad, wat door een stichting beheerd wordt met een groot aantal vrijwilligers en een professionele badmeester / juffrouw.

Zwembad 't Ligteveld Neer