Wandeling met een gids voor groepen midden in Limburg

Een rondleiding of stadswandeling voor groepen met een ervaren VVV gids kan in Midden-Limburg volledig op maat worden samengesteld.

De VVV gids neemt je mee naar de meest interessante plekken in de regio en vertelt over heden en verleden.

Voor een groepsrondleiding of stadswandeling is het wel noodzakelijk van te voren te reserveren bij de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg. Zij stellen een arrangement volledig naar je wens samen.

Genoeg mogelijkheden voor een rondleiding of wandeling met een groep in midden in Limburg.

(Stads-)Wandeling met gids

De VVV gidsen leiden je rond over de indrukwekkende ruine met een bezoekerscentrum in de gerestaureerde toren. Laat je er verrassen door het boeiende verleden en het fraaie landschap.

Montfort: Kasteelwandeling en omgeving

Filters

• Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

Wil je meer informatie over groepsactiviteiten of heb je hulp nodig bij het reserveren?

Neem dan contact op met onze afdeling over groepsreserveringen.

Bel eenvoudig naar

0475-330289 of stuur een e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

• Aanvraag groepsactiviteit

Wil je graag met een groep er op uit midden in Limburg? Laat ons dan je wensen weten via onderstaand aanvraagformulier. Je ontvangt van ons zsm een bevestiging van je aanvraag via mail.

Aanvraagformulier groepsarrangement

Algemene voorwaarden groepsactiviteit

Filters

• Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

Neem dan contact op met onze afdeling over groepsreserveringen.

Bel eenvoudig naar

0475-330289 of stuur een e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

• Aanvraag groepsactiviteit

Aanvraagformulier groepsarrangement