Wandeling met een gids voor groepen midden in Limburg

Een rondleiding of stadswandeling voor groepen met een ervaren VVV gids kan in Midden-Limburg volledig op maat worden samengesteld.

De VVV gids neemt je mee naar de meest interessante plekken in de regio en vertelt over heden en verleden.

Voor een groepsrondleiding of stadswandeling is het wel noodzakelijk van te voren te reserveren bij de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg. Zij stellen een arrangement volledig naar je wens samen.

Genoeg mogelijkheden voor een rondleiding of wandeling met een groep in midden in Limburg.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
(Stads-)Wandeling met gids

Altijd gedacht dat je alleen witte dorpjes in Zuid-Europa tegen komt ? Niets is minder waar. Nederland heeft zelfs een wit stadje! Maar Thorn is niet wit vanwege de zon.

Thorn: Wandeling door het witte stadje
(Stads-)Wandeling met gids

Tijdens deze rondleiding leidt de VVV gids je langs de vele monumenten in het historische centrum van de bisschopstad Roermond. Er wordt ook een bezoek gebracht aan de St. Christoffelkathedraal, Munsterkerk, Caroluskapel of Synagoge.

Stadswandeling Roermond
(Stads-)Wandeling met gids

Stevensweert is een oud vestingstadje, gelegen op een eiland tussen twee Maasarmen. De vesting is in 1633 door de Spanjaarden gesticht en omgeven door bastions, ravelijnen en grachten.

Stevensweert: Vestingwandeling
(Stads-)Wandeling met gids

Beesel is een overwegend agrarische gemeente omringd door grote bos- en natuurgebieden.

Beesel: Centrumroute
(Stads-)Wandeling met gids

Het ECI-complex (Elektro Chemische Industrie) is een industrieel rijksmonument met een rijke historie.

Bezoek aan de ECI centrale
(Stads-)Wandeling met gids

Nationaal Park de Meinweg heeft veel meer te bieden dan alleen maar flora en fauna.
Dat leert u tijdens deze wandeling o.l.v. een VVV gids.

Cultuur in Nationaal Park De Meinweg
(Stads-)Wandeling met gids

Aan de hand van de kadastrale kaart uit 1811 gaan we kijken naar de oude straten en stegen van het dorp. We bezoeken plekken die een speciale betekenis hadden en hebben voor de bevolking.

Herkenbosch in oude tijden
(Stads-)Wandeling met gids

De VVV gidsen leiden je rond over de indrukwekkende ruine met een bezoekerscentrum in de gerestaureerde toren. Laat je er verrassen door het boeiende verleden en het fraaie landschap.

Montfort: Kasteelwandeling en omgeving
(Stads-)Wandeling met gids

Altijd al eens willen weten hoe het bespelen van een carillon in zijn werk gaat? Dat kan nu tijdens deze speciale wandeling waarbij een bezoek wordt gebracht aan het stadhuis en de beiaardier.

Op bezoek bij de stadsbeiaard
(Stads-)Wandeling met gids

De omgeving van Posterholt is afwisselend landelijk (agrarisch) en bosrijk. De omringende bossen, voornamelijk bestaand uit naaldbomen, zijn gegroeid op zandgronden die tot duinen zijn verstoven.

Filters

• Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

Wil je meer informatie over groepsactiviteiten of heb je hulp nodig bij het reserveren?

Neem dan contact op met onze afdeling over groepsreserveringen.

Bel eenvoudig naar

0475-330289 of stuur een e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

• Aanvraag groepsactiviteit

Wil je graag met een groep er op uit midden in Limburg? Laat ons dan je wensen weten via onderstaand aanvraagformulier. Je ontvangt van ons zsm een bevestiging van je aanvraag via mail.

Aanvraagformulier groepsarrangement

Algemene voorwaarden groepsactiviteit