Ontdek meer

 

Speeltuin midden in Limburg

In Midden-Limburg kun je kiezen uit binnenspeeltuinen, handig voor als het weer even iets minder is, en buitenspeeltuinen. 

Voor de kleintjes vind je in de meeste speeltuinen zeer kindvriendelijke speeltoestellen.

En voor de wat oudere kinderen zijn er echt avontuurlijke speeltuinen te vinden.

Allemaal kinderattracties waar kinderen kunnen spelen op een glijbaan, klimrek of schommel. Terwijl de kinderen zich vermaken kun je zelf genieten van een hapje en drankje op een binnen- of buitenterras.

Speeltuin, Zwembad, Kinderfeestjes

Drakenrijk in Reuver is een buitenspeeltuin naast een groot strandbad voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast is er een BeachBar met strandbedden en loungemuziek, dus voor iedereen iets te doen.

BillyBird Park Drakenrijk
Speeltuin, Kinderfeestjes

Bij XBAZE Jump Arena Limburg in Reuver tussen Roermond en Venlo in Limburg, brengen we trampolinespringen naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk! Gevestigd in een oude kerk zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke jump-ervaring hebt. De link tussen sport en plezier is ijzersterk bij XBAZE; van evenementen tot trampoline-fitness. Een jump-middag is o.a. de perfecte activiteit voor een kinderfeestje, een evenement of om je conditie weer een boost te geven! Denk aan de perfecte voorbereiding van het Long Course Weekend Holland Beesel.

Speeltuinen Limburg Roermond/Venlo e.o: Trampoline park XBaze