Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant

Kom 'Proeven van Bekwaamheid' in Maasbracht! In ons restaurant aan de haven bezorgen wij u graag een fantastische culinaire ervaring.

Da Vinci
Restaurant

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland.

Kasteeltje Hattem
Restaurant

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.

Restaurant Crossmoor
Restaurant

Restaurant De Roosterhoeve is een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije smalste stukje van Nederland in het Limburgse land. Gelegen langs het landelijke Fietsknooppunten Netwerk Noord en Midden-Limburg.

Het restaurant met diverse terassen en zalen is een ideale plek om tot rust te komen na een fiets of wandeltocht. De Roosterhoeve is ook een officiële trouwlocatie.

Restaurant Roosterhoeve
Brasserie/Lunchroom, Restaurant

Het historische pand van Markt 10 is gelegen op de Markt in hartje Roermond.

Restaurant, Brasserie/Lunchroom

Restaurant L'Union heeft een markante ligging aan de Markt en tegenover de historische Kathedraal en het Stadhuis te Roermond.

Restaurant Roermond: Restaurant  L'Union
Restaurant

Het restaurant van TheaterHotel De Oranjerie, te Roermond, waar u de sfeer en Limburgse gastvrijheid heerlijk kunt ervaren.

Brasserie L'Orange
Restaurant, Buitenterras

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.

Amici Beach
Restaurant

Midden in het centrum van Weert, op de Markt, ligt Brasserie d'Oude Markt. Pal tegenover de monumentale Sint Martinuskerk op het sfeervolle plein.

D'oude Markt
Restaurant, Buitenterras

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Boshut

Filters