Partycentrum Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor je feestje, receptie, vergadering of borrel in Limburg? Bij VVV Midden-Limburg vind je gegarandeerd een mooie locatie!

Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg.

Partylocatie of zaalverhuur

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken.

Cafe Zaal De Schuur
Partylocatie of zaalverhuur

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied 'de Krang' in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Partylocatie of zaalverhuur

Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of een feestavond van uw vereniging of werk? Een bruiloft of een koffietafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Dennenoord biedt naast het biercafe & catering twee zalen voor feesten & partijen maar ook voor koffietafels en vergaderingen.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Brasserie, vergaderruimte, evenementen- en feestlocatie. Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.

De Soos
Partylocatie of zaalverhuur

Het ECI complex kent een lange historie met diverse bestemmingen.

Eci Roermond
Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Beachclub Degreez
Partylocatie of zaalverhuur

In de regio Venray staat de Witte Hoeve bekend als de feestlocatie bij uitstek voor ieder feest, van familiefeesten en bruiloften tot productpresentaties en bedrijfsfeesten.

De Witte Hoeve
Partylocatie of zaalverhuur

De Molshoof is een gezellig restaurant, waar u inidividueel, maar ook met een groep of uw bedrijf heerlijk kunt tafelen.

Partylocatie en zaalverhuur: Cafe-restaurant De Molshoof
Partylocatie of zaalverhuur

Bij eetcafe De Prairie in het Midden-Limburgse Ell kunt u heerlijk lunchen en vanaf 17.00 uur dineren.

Partylocatie en zaalverhuur: Eetcafe De Prairie

Filters