Ontdek meer

 

Partycentrum Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor je feestje, receptie, vergadering of borrel in Limburg? Bij VVV Midden-Limburg vind je gegarandeerd een mooie locatie! 

Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg. 

Partylocatie of zaalverhuur

Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag of een feestavond van uw vereniging of werk? Een bruiloft of een koffietafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

In de regio Venray staat de Witte Hoeve bekend als de feestlocatie bij uitstek voor ieder feest, van familiefeesten en bruiloften tot productpresentaties en bedrijfsfeesten.

De Witte Hoeve
Partylocatie of zaalverhuur

De Molshoof is een gezellig restaurant, waar u inidividueel, maar ook met een groep of uw bedrijf heerlijk kunt tafelen.

Partylocatie en zaalverhuur: Cafe-restaurant De Molshoof
Partylocatie of zaalverhuur

Bij eetcafe De Prairie in het Midden-Limburgse Ell kunt u heerlijk lunchen en vanaf 17.00 uur dineren.

Partylocatie en zaalverhuur: Eetcafe De Prairie
Partylocatie of zaalverhuur

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg ligt Kasteel De Keverberg, het modernste kasteel van Nederland, een fantastische locatie voor een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur.

Partylocatie en zaalverhuur: Kasteel De Keverberg
Rondvaart, Partylocatie of zaalverhuur

De vijf passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de vaarwateren rond Maastricht en tonen u de mooiste plekjes van onze streek.

Rederij Stiphout
Partylocatie of zaalverhuur

Blij en trots presenteren wij onze B&B 'De Staete'. Dit monumentale karakteristieke pand uit 1892 is een ontwerp van Emmanuel Corbey, leerling van Pierre Cuypers. In 1995 is het in stijl gerenoveerd door de toenmalige eigenaren, met liefde en oog voor schoonheid en detail.

Zaalverhuur Roermond: B&B De Staete

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen