Partycentrum Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor je feestje, receptie, vergadering of borrel in Limburg? Bij VVV Midden-Limburg vind je gegarandeerd een mooie locatie!

Van bedrijfsfeest tot familiefeest en van congres tot vergadering, je bent hier op de juiste plek. Kijk in ons uitgebreide overzicht voor een divers aanbod aan feestzalen, vergaderlocaties en partycentrums in Limburg.

Partylocatie of zaalverhuur

All in Echt is een meer dan complete evenementenlocatie in Echt.

All in Echt
Partylocatie of zaalverhuur

Iets te vieren? Een jubilieum, verjaardag of een feestavond van uw vereniging of werk? Een bruiloft of een koffietafel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dennenoord
Partylocatie of zaalverhuur

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken.

Cafe Zaal De Schuur
Partylocatie of zaalverhuur

Bij onze feestlocatie in het Golden Tulip Hotel in Weert e.o ben je aan het juiste adres om ieder gewenst feest te vieren.
Golden Tulip heeft de ideale ruimtes en bruist van de ideeen om jullie feest tot een onvergetelijk feestje te maken.
Dat is Gastvrijheid met de zachte "G" van Golden Tulip.

Feest Locatie Weert e.o : Hotel Golden Tulip Weert
Partylocatie of zaalverhuur

Herberg de Bongerd ligt midden in het pittoreske Beesel, aan de Markt. Beesel is in 2014 uitgeroepen tot Groenste Dorp van Nederland.

Herberg de bongerd
Partylocatie of zaalverhuur

Bij Kasteelhoeve de Grote Hegge beschikken wij over 5 diverse luxe zalen. U kunt ook de gehele kasteelhoeve als een gebruiken, dan heeft u de volledige exclusiviteit op het domein.

Kasteelhoeve de Grote Hegge
Partylocatie of zaalverhuur

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Beachclub Degreez
Rondvaart, Partylocatie of zaalverhuur

De 5 passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de vaarwateren rond Maastricht en tonen u de mooiste plekjes van onze streek.

Rederij Stiphout
Partylocatie of zaalverhuur

Een bijzondere loungelocatie aan de prachtige wateren van Roermond biedt een ideale omgeving voor een heerlijk diner, een aangeklede borrel, feestelijke receptie en een swingend feest.

Sunset Lounge
Bowlingbaan, Zwembad, Partylocatie of zaalverhuur, Kinderfeestjes

Rond het hart van Weerterbergen "het centrumplein", bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen

Filters