Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie

De 16-p. prachtig gerenoveerde groepsaccommodatie/ vakantiewoning in Roermond e.o Huisje Merum, van St. Limburgs Landschap is een juweeltje! Huisje Merum beschikt over 8 sfeervolle slaap- + 6 badkamers, een luxe leefruimte en een mooie landelijke ligging.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o: Huisje Merum
Groepsaccommodatie

Villa Kempen-Broek is de grootste villa/vakantiewoning in Weert e.o met een gasten verblijf voor 22 volwassenen + kinderen, afhankelijk van specifieke wensen.

Groepsaccommodatie : Villa Kempen-Broek
Groepsaccommodatie

In de directe omgeving van Weert, ligt de ruime Groepsaccommodatie/vakantiewoning Philomenahoeve , deze maakt onderdeel uit van het Landgoed Philomenahoeve dat zich bevindt zich in het rustige dorpje Nederweert.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Weert e.o : Philomenahoeve
Groepsaccommodatie

Gelegen in de prachtige natuur van het Linnerveld ligt de historische boerderij, Hoeve Linnerveld.

Hoeve Linnerveld

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen