Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie, Bungalowpark/Vakantiepark, Fietsverhuurbedrijf

Buitenhof de Leistert is met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg! Het faciliteitenaanbod van dit kindvriendelijke vakantiepark is indrukwekkend.

Buitenhof de Leistert
Groepsaccommodatie

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Groepsaccommodatie

Herberg de Bongerd ligt midden in het pittoreske Beesel, aan de Markt. Beesel is in 2014 uitgeroepen tot Groenste Dorp van Nederland.

Herberg de bongerd
Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn ligt dit schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand.

Huis Broeckmeulen
Groepsaccommodatie

Verwen uzelf met de ruim (190m2 woonopp.) opgezette 2 tot 6 persoons vakantiewoning het Rozenhofje, voor uw aanstaande vakantie in Midden-Limburg.

Rozenhofje
Groepsaccommodatie

Een kilometer buiten het gemoedelijke rustige dorpje Roggel ligt een langgevelboerderij uit 1929. De achterkant van de boerderij is in 2011 verbouwd tot twee luxe zespersoons vakantiewoningen.

De Leisterbes
Groepsaccommodatie

De 13- persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het 'Landgoed Rozendaal'. Deze woning beschikt over 6 slaapkamers en 3 badkamers.

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys
Groepsaccommodatie

Vakantiewoning La Grange Baxhof is zeer geschikt voor grote gezelschappen (max. 28 personen) die gezellig samen willen zijn, van de natuur willen genieten of een bescheiden gelegenheid willen vieren.

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o.: La Grange Baxhof
Groepsaccommodatie

Luxe groepsaccommodatie voor families, vrienden en zakelijke groepen (24 p / 8 slaapkamers). Vakantie vieren of vergaderen in een natuurlijke, inspirerende omgeving vlakbij Roermond en met uitzicht op de Maas.

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o.: Vakantieverblijf Eind 6

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen