Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie, Bungalowpark/Vakantiepark, Fietsverhuurbedrijf

Een vakantie op Buitenhof de Leistert is een unieke beleving in Limburg. In een nieuw park staan vrijstaande vakantieboerderijen in de prachtige Limburgse natuur. De 5, 7, 9, 11 en 13 en 18 persoons vakantiewoningen, zijn kindvriendelijk en voorzien van alle luxe en comfort.

Buitenhof de leistert
Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Op een steenworp afstand van Roermond ligt onze groepsaccomodatie. We beschikken over drie moderne (familie) kamers met eigen douche/toilet. Maximaal 10 personen. Gelegen vlakbij het Pieterpad.

Groene Gast
Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Een kilometer buiten het gemoedelijke rustige dorpje Roggel ligt een langgevelboerderij uit 1929. De achterkant van de boerderij is in 2011 verbouwd tot twee luxe zespersoons vakantiewoningen.

De Leisterbes
Groepsaccommodatie

De 10 persoons- groepsaccommodatie vakantiewoning Koningshof de Korenbloem, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De woning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Roermond e.o: Koningshof de Korenbloem
Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Bekerhof heeft twee leuke, ruime accommodaties gelegen in het Midden-Limburgse Hunsel.

Bekerhof
Groepsaccommodatie

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Groepsaccommodatie

In dit bijzondere kasteeltje dat in de 17e eeuw werd gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie, kun je als groep uitstekend overnachten.

Kasteel Baexem
Groepsaccommodatie

Deze theaterboerderij is net even anders. Noem het een culturele hangplek op het platte land. Hier zijn voornamelijk groepen welkom die een aantal dagen samen ergens aan willen werken. Dat kunnen cursussen of workshops zijn, repetities voor theater of muziekgezelschappen, teambuilding, trainingen enz. Toch kunnen ook families en vriendengroepen hier terecht. Voor groepen (met overnachting) tot 28 personen.

Theaterhoeve Horckerhof 1
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys
Groepsaccommodatie

De 12-persoons Groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie/ Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys

Filters

Plaats

Eigenschappen