Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie, Bungalowpark/Vakantiepark, Fietsverhuurbedrijf

Een vakantie op Buitenhof de Leistert is een unieke beleving in Limburg. In een nieuw park staan vrijstaande vakantieboerderijen in de prachtige Limburgse natuur. De 5, 7, 9, 11 en 13 en 18 persoons vakantiewoningen, zijn kindvriendelijk en voorzien van alle luxe en comfort.

Buitenhof de leistert
Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Een kilometer buiten het gemoedelijke rustige dorpje Roggel ligt een langgevelboerderij uit 1929. De achterkant van de boerderij is in 2011 verbouwd tot twee luxe zespersoons vakantiewoningen.

De Leisterbes
Groepsaccommodatie

De 10 persoons- groepsaccommodatie vakantiewoning Koningshof de Korenbloem, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De woning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Roermond e.o: Koningshof de Korenbloem
Groepsaccommodatie

Ingelshof is een grondig gerestaureerde carre-boerderij die haar authentieke uitstraling heeft behouden, maar van binnen modern en functioneel is ingericht. De boerderij is gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" in Tungelroy - Weert.

Ingelshof
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys
Groepsaccommodatie

De 12-persoons Groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie/ Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys
Groepsaccommodatie

Deze 20-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning Koningshof de Klaproos, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De vakantiewoning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o : Koningshof de Klaproos
Groepsaccommodatie

De 16-p. prachtig gerenoveerde groepsaccommodatie/ vakantiewoning in Roermond e.o Huisje Merum, van St. Limburgs Landschap is een juweeltje! Huisje Merum beschikt over 8 sfeervolle slaap- + 6 badkamers, een luxe leefruimte en een mooie landelijke ligging.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o: Huisje Merum
Groepsaccommodatie

Herberg de Bongerd ligt midden in het pittoreske Beesel, aan de Markt. Beesel is in 2014 uitgeroepen tot Groenste Dorp van Nederland.

Herberg de bongerd
Groepsaccommodatie, Vakantiehuis/Chalet

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn ligt dit schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand.

Huis Broeckmeulen

Filters

Plaats

Eigenschappen