Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Markten Midden-Limburg

Wil je een leuke markt in Midden-Limburg bezoeken? In Midden-Limburg zijn verschillende sfeervolle markten waar je terecht kunt voor een gezellig uitstapje. Gewoon naar de weekmarkt? Shoppen op de kerstmarkt of snuffelen op de rommelmarkt?

Het kan allemaal in Midden-Limburg. In Roermond, Weert en diverse omliggende kernen midden in Limburg vind je de leukste markten. 

Bekijk onze evenementen kalender voor een actueel overzicht van alle markten.

Weekmarkten Midden-Limburg

Onder de markten in Midden-Limburg vind je onder andere iedere week de warenmarkt of versmarkt in verschillende kernen in Midden-Limburg. Bijvoorbeeld de weekmarkten in Maasbracht, Reuver, Vlodrop, Swalmen of Roermond

De grote weekmarkt in Roermond vindt plaats op zaterdag op de Markt, het Kloosterwandplein en Munsterplein. 

Deze warenmarkt is de gehele dag geopend en je vindt er etenswaren, kleding, dierbenodigheden, streekproducten, bloemen en planten, woningtextiel en nog veel meer. De grote weekmarkt en antiek en brocantemarkt op het Stationsplein in Roermond is zeker een bezoekje waard.

Naast de gewone weekmarkt vindt er in Roermond wekelijks op woensdag een Midweekmarkt plaats op het Munsterplein en is er de hele middag een biologische markt op het Stationsplein.

Avondmarkt en kerstmarkt

In de winter vinden er in Midden-Limburg ook verschillende avondmarkten en kersmarkten plaats. Op de avondmarkt kun je tot in de avonduurtjes sfeervol genieten bij de verschillende kraampjes met vrienden en familie. 

Er zijn kerstmarkten in Roermond en Weert. Ook is er jaarlijks een kerstmarkt in Nederweert waar je in winterse sferen kunt shoppen voor de feestdagen. 

Rommelmarkten

In het voorjaar vindt er in Weert een leuke voorjaarsmarkt plaats. Dit is een gezellige markt waar men tafels huurt om overtollige spullen te verkopen.

Er is ook een snuffelmarkt in Weert. Dit is een sfeervolle overdekte rommelmarkt. 

Er is een gezellig café gevestigd waardoor deze markt uitermate geschikt is voor een uitstapje met familie of vrienden. In Roermond vindt jaarlijks in de zomer de sjommelmert plaats.

Midden-Limburg is van alle markten thuis, iedere week, het hele jaar door.