Ontdek meer

 

Vakantiepark Weerterbergen

Dagarrangement

KORTING LIMBURGCARD: EU 1,00 korting op de reguliere entreeprijzen bij zwemparadijs Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen beschikt over een veelzijdig subtropisch zwemparadijs. Hier is het voor jong en oud altijd genieten.

Het subtropisch zwemparadijs beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Daarnaast is er speciaal voor de kids een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 52 meter met speciale lichteffecten bezorgt u en de kids heel wat waterplezier! Samen roetsjen en daarna lekker in het water plonzen.
Ook beschikt het zwemparadijs over een buitenbad. Lekker zwemmen in de openlucht en genieten van een heerlijk zonnetje...
Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar in het zwemparadijs.

Korting is niet geldig i.c.m. andere lopende acties en arrangementen.

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contactgegevens

Vakantiepark Weerterbergen
Trancheeweg 7
6002 ST WEERT
Nederland
0495 584 777

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 uur.

Ook op deze locatie

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Rond het hart van Weerterbergen ''het centrumplein'', bevinden zich het Subtropisch Zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiente vergadering.