Ontdek meer

 

Terras aan de Maas : Cafe-Maasterras 't Veerhuis

Buitenterras

Dichter bij de Maas kun je op een terras nauwelijks komen. De mooiste plek om een terras te vestigen, overhangend over de Maas. Precies waar vroeger het pont overstak is ons terras gevestigd. In 1963 is dit er gekomen toen de Maasbrug werd geopend. Altijd was dit al een trefpunt voor fietsers, wandelaars, dorpelingen en liefhebbers van speciaalbier. Dat is het nu nog steeds.

’t Veerhuis is een plek waar je altijd terecht kunt. Met zomerkaart die reikt van lekkere ontbijtje tot aan een snelle avondkaart en openingstijden van 10:00 in de ochtend tot in de late uurtjes. Het is een perfect centraal gelegen locatie langs fiets- en wandelroutes. Een plek met meer dan 100 speciaalbieren, waarvan er zelfs 17 van de tap zijn. Een plek waar ambachtelijk ijscoupes te verkrijgen zijn. Een plek voor verkoeling.

Het terras aan het water is misschien wel het leukste terras in Midden Limburg. Het is een groot terras met (bijna) altijd plek voor iedereen. Een houten vlonder overhangend over de maas met hippe, kleurrijke terrasstoelen en parasols. Ondanks dat het terras zo dicht aan het water zijn hoef je jezelf niet druk te maken over de kinderen of de huisdieren. Het terras is geheel voorzien van een glazen wand voor de veiligheid én de harde wind. Ook is er weinig autoverkeer rond en om ons terras. 

Contactgegevens

Terras aan de Maas : Café-Maasterras ‘t Veerhuis
Polstraat 1
6019 BL WESSEM
Nederland
0475 215 926

Openingstijden

Ma 1 juni 2020 t/m do 1 oktober 2020
ma: 10:00 - 00:00 uur,
wo, do: 10:00 - 00:00 uur,
vr, za: 10:00 - 02:00 uur,
zo: 10:00 - 00:00 uur,
do 1 oktober 2020 t/m za 1 mei 2021
wo-vr: 16:30 - 00:00 uur,
za, zo: 11:00 - 00:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Terras
ja
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Betaalmogelijkheden
Contant
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Cafe-Restaurant Pont

Cafe-Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. Bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. Bij restaurant Pont is dat allemaal mogelijk. Mooie gerechten met bijpassende wijnen of speciaal bieren. Daarvoor kom je naar restaurant Pont.

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl

Bij Sloephuren-Limburg.nl in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. Beleef de Maasplassen nog intenser met deze verzorgde sloepen een prachtige en unieke locatie aan het water.
Verhuur van de sloepen gaat volgens de coronarichtlijnen.