Restaurant Roermond : Damianz

Restaurant, Buitenterras

Restaurant Damianz in Hotel het Arresthuis was de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam.

Restaurant Damianz is het culinaire hart van het hotel Het Arresthuis en een begrip in Roermond en omstreken. Of u nu kiest voor een uitgebreid 4-, 5-, 6-, of 7-gangen menu, één ding is een feit, u zult genieten.

Reserveer een tafel via 0475 870 870 of via info@hetarresthuis.nl. Damianz is geopend van maandag t/m zaterdag voor het diner van 18.00 - 21.30 uur.

De Luchtplaats
Onze luchtplaats heeft een mediterraanse ambiance met olijfboompjes, biologische kruidentuin en het geluid van kabbelend water op de achtergrond. Een oase van rust midden in het centrum van Roermond. Een plek om even bij te komen onder het genot van een heerlijk glas wijn en een culinair hapje of gerecht. Zowel de bar als het restaurant grenzen aan de luchtplaats.

Pollartstraat 7
6041 GC ROERMOND

Ma-za: 12:30 - 14:30 en 18:00 - 21:30 uur,
zo: 12:30 - 15:00 uur.

Airconditioning
Kinderstoel
Ontbijt
Geopend voor ontbijt
Geopend voor lunch
Diner
Geopend voor diner
Terras
Toegankelijk voor gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Eigen parkeerterrein
Parkeren bij accommodatie
Lid VVV

Ook op deze locatie

Hotel Roermond e.o : Het Arresthuis

De voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. Het duurzame hotel is trots op zijn Green key certifikaat "goud".

Arresthuis

Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen.

Arresthuis

High Tea Roermond : Hotel het Arresthuis

Elke dag heeft u de mogelijkheid om te genieten van onze High Tea. In Hotel het Arresthuis Roermond.

Hotel het Arresthuis

Wij bieden een leuke rondleiding aan gegeven door een van onze medewerkers door Het Arresthuis.