Ontdek meer

 

Recreatiepark de Leistert

Dagarrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een comfort kampeerplaats

De korting gaat alleen over het basisbedrag. Bijkomende kosten zijn reserveringskosten, lokale heffingen en toeristenbelasting bij de kampeerplaatsen. Te boeken via de receptie van de Leistert voor de kampeerplaatsen.

Kamperen bij de Leistert is leuk! Door de grote diversiteit aan plaatsen (op veldjes, in rijtjes, verscholen in het groen of lekker genieten van het uitzicht op de spelende kids) kun je je eigen favoriete plekje uitzoeken. De Leistert is verrassend veelzijdig en uitdagend. Of je nu komt met kleine kinderen (heerlijk met een grote speeltuin of spelen met Pluck en Pien), met teens (met een subtropisch zwembad en Het Klushuis) of gewoon lekker met z'n tweetjes, hier ben je er even lekker tussenuit!

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contactgegevens

Recreatiepark de Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT ROGGEL
Nederland
0475 493 030

Openingstijden

Ma: 09:00 - 19:30 uur
di-do: 09:00 - 17:30 uur
vr: 09:00 - 20:00 uur
za, zo: 09:00 - 17:30 uur.

Ook op deze locatie

Camping de Leistert

Camping de Leistert

Met de titel 'ANWB Topcamping' behoort De Leistert tot de mooiste campings in Nederland en Europa. Camping de Leistert is een kindvriendelijke 5-sterren camping in Limburg met een enorm aanbod aan parkfaciliteiten.

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg! Het faciliteitenaanbod van dit kindvriendelijke vakantiepark is indrukwekkend.

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert

Ontdek het meest veelzijdige recreatiepark van Limburg! Comfortabel overnachten bij Recreatiepark de Leistert kan op verschillende manieren. Op ons bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils!