Ontdek meer

 

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites

Restaurant

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Franse keuken en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menutoshare is hier een absolute aanrader. Tripadvisor certifikaat van Uitmuntendheid ontvangen voorjaar 2019.

"Welkom bij restaurant Bubbles & Bites! Wat fijn dat u er bent, we hebben uitgekeken naar uw bezoek. Mogen we de jas aannemen? Kijk: zoals u al had gevraagd, hebben we het tafeltje aan het raam voor u gereserveerd. Zin in een huisaperitiefje om de avond mee te beginnen?"

Een bezoek aan restaurant Bubbles & Bites in Roermond is een verrassende beleving. Of u nou voor het Menu to Share gaat - waarbij u geniet van allerlei kleinere gerechtjes gedurende de avond - of voor onze à la carte gerechten: een avondje Bubbles & Bites staat garant voor een unieke ervaring. Om de 7 weken wisselen we van menukaart, zodat elk bezoek ook een verrassing blijft. Alle gerechten worden vers bereid, waarbij ook gasten met speciale allergieën of dieetwensen niks tekort komen.

Het concept bij Bubbles & Bites leent zich voor alle gelegenheden: of u nou heerlijk wilt uiteten vlak voor een theatervoorstelling, een familiedag wilt afsluiten in stijl óf een zakelijk uitje wilt organiseren. De sfeervolle inrichting en persoonlijke bediening zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis zult voelen.

Verrassend, persoonlijk en inspirerend: daar staan we voor. Wanneer mogen we u begroeten? 

Contactgegevens

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites
Bakkerstraat 26
6041 JR ROERMOND
Nederland
0475 580 666

Openingstijden

Wo, do: 17:30 - 22:00 uur,
vr, za: 17:00 - 22:00 uur,
Toelichting: Voor grotere groepsreserveringen gaan we graag ook open op dagen waarop we normaal gesloten zijn. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke uitjes of feesten. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Ontbijt
nee
Geopend voor ontbijt
Lunch
nee
Geopend voor lunch
Diner
ja
Geopend voor diner
Toegankelijk voor gehandicapten
nee
Rolstoel (op aanvraag) beschikbaar
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Autovrij terrein
nee
Eigen parkeerterrein
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Synergy Relatiecode
706397
Archie-Cleavis ID
100442
Archie-Cleavis ID afkomstig uit Synergy
Reserveren
reserveren aangeraden
Betaalmogelijkheden
PIN
Uitstraling/Inrichting accommodatie
trendy
Contactpersoon
Marieke Klauwers