Outdoor en Survival

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Een familiedag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, het gehele jaar door is er voor ieder gezelschap een passend programma. De locatie van Fun Beach Event & Leisurepark biedt hiervoor de ultieme
setting. Alle activiteiten van Fun Beach Group Events voldoen uiteraard aan de eisen van de TüV en worden begeleid door professionele instructeurs.

Meer dan 100 activiteiten
Bij Fun Beach Group Events kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende activiteiten. Voor ieder is er wat wils, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een spectaculaire vlucht boven het water, meet je kracht tijdens de bungee run, race over het Segway parcours, worstel een stevig partijtje sumo of paddel met 10 personen tegelijk op de Big Sup. Ter land, ter zee en in de lucht, Fun Beach Group Events biedt de meest verrassende activiteiten.

Share a perfect day
Gezamenlijk de heupen losgooien tijdens het salsa dansen, rebels aan de slag met graffiti of stoten uitdelen tijdens een boksclinic met Arnold Vanderlyde. Tijdens de workshops van Fun Beach Group Events moet uiteraard serieus gewerkt worden, maar dan wel samen en in combinatie met een dosis humor en plezier.

Food & Drinks
Je kunt jouw activiteiten bij Fun Beach Group Events perfect combineren met de lekkerste food & drinks. De dag starten met verse Limburgse vlaai, tussendoor een welverdiende break aan het strand met een uitgebreide lunch om uiteindelijk de dag af te sluiten met een heerlijke Beach Barbecue. De ideale combinatie voor een gezellige en geslaagde dag samen.

Velkenskamp 1
6097 NN HEEL

Altijd open
Toelichting: 365 dagen per jaar geopend, tijden zijn afhankelijk van het programma.

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Betaald parkeren
nee
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Fun Beach

Dagstrand: Fun Beach The Beach

Het dagstrand van Fun Beach The Beach ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert en staat garant voor een heerlijke dag uit op het strand en aan het water.
Let the fun begin! Het Aquapark van The Beach is de ultieme waterattractie en staat garant voor 2000 m2 letterlijk en
figuurlijk spetterende actie. Op het strand van Fun Beach The Beach kan de ultieme Fun beginnen.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, de overheerlijke keuken en de unieke locatie zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je, grenzend aan Strandpaviljoen Wakers Lounge, Fun Beach Watersports.

Wakerslounge

Strandpaviljoen Wakers Lounge

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen van Nederland.

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.