Ontdek meer

 

Groepsactiviteiten Limburg

VVV activiteiten en coronamaatregels

Ondanks de strengere maatregelen, kunnen jullie met een klein gezelschap toch nog leuke dingen ondernemen in Midden-Limburg. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Dus het programma is mogelijk iets anders. De vermeldde groepsgroottes passen we aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jullie uitje plaatsvindt. We houden rekening met de '1,5 meter samenleving' waardoor jullie veilig en met een gerust hart kunnen deelnemen.

Bel of email ons gerust als jullie nog vragen hebben over de specifieke maatregelen die wij nemen.

Groepsactiviteiten Limburg

VVV Midden-Limburg heeft veel leuke groepsactiviteiten in Limburg. Je kunt hier uitstekend terecht met een groot of klein gezelschap voor een gezellige dag. Je kiest een van onze standaard activiteiten of wij stellen een groepsactiviteit op maat voor je samen. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een leuke groepsactiviteit voor jou, je vrienden of familie. Keus genoeg!

Groepsactiviteiten Limburg op maat 

Zoek je een gezellige groepsactiviteit in Limburg? Dan heeft VVV Midden-Limburg genoeg leuke dingen om te doen. In overleg kunnen wij een groepsactiviteit volledig op maat samenstellen. Zo weet je zeker dat de activiteit bij jou en je vrienden of familie past. Je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Handig en eenvoudig! Hieronder vind je al onze groepsuitjes op maat.

Graag met gids? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden: 0475-330289 of e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl

 • Bedrijven in Limburg met groepsactiviteiten

  Ben je op zoek naar een groepsactiviteit voor jou en je vrienden of familie maar wil je wel graag het programma zelf samenstellen?

  Maak dan een keuze uit een van de volgende bedrijven met groepsactiviteiten.
  Je kiest een van de vele mogelijkheden, neemt eenvoudig contact op en boekt direct een groepsactiviteit bij het bedrijf zelf!

 • Bedrijven met groepsuitjes

Aanvullende informatie

 • Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

  Wil je meer informatie over groepsactiviteiten of heb je hulp nodig bij het reserveren?
  Neem dan contact op met onze afdeling groepsreserveringen:
  tel.: 0475-330289 of e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl
  Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.