Ontdek meer

 

Activiteiten voor groepen midden in Limburg

Dagje uit met een groep midden in Limburg

Midden-Limburg biedt mogelijkheden om met een grote of kleine groep een gezellige, avontuurlijke, leuke dag te beleven vol met activiteiten. Kies voor een standaard arrangement voor groepen of laat een dagprogramma volledig op maat samenstellen. Mogelijkheden te over!

VVV Midden-Limburg biedt standaard groepsarrangementen aan en groepsarrangementen op maat, die in overleg met jou naar je wens worden samengesteld. Handig want dan hoef je zelf niks uit te zoeken. Een aantal partners van VVV Midden-Limburg bieden ook groepsarrangementen aan die je rechtstreeks bij hen kunt boeken. 

VVV groepsuitjes op maat

Onderstaand vind je ons totale aanbod aan VVV groepsuitjes op maat.

Dit zijn op maat samengestelde en samen te stellen groepsarrangementen uit het totale aanbod van onze partners. Dit bespreek en boek je bij VVV Midden-Limburg. Hierdoor heb je 1 aanspeekpunt voor al je wensen en vragen. VVV Midden-Limburg stelt op basis van jouw wensen een programma op maat samen. Indien gewenst zorgen wij ook voor een VVV gids. 

  • Bedrijven met groepsuitjes

    Zoek je arrangementen voor groepen en wil je het programma zelf samenstellen kies dan voor de onderstaande bedrijven met groepsuitjes.

    Deze boek je direct bij het bedrijf zelf.

  • Bedrijven met groepsuitjes

Aanvullende informatie