Ontdek meer

 

Activiteiten voor groepen midden in Limburg

Dagje uit met een groep midden in Limburg

Midden-Limburg biedt mogelijkheden om met een grote of kleine groep een gezellige, avontuurlijke, leuke dag te beleven vol met activiteiten. Kies voor een standaard arrangement voor groepen of laat een dagprogramma volledig op maat samenstellen. Mogelijkheden te over!

VVV Midden-Limburg biedt standaard groepsarrangementen aan en groepsarrangementen op maat, die in overleg met jou naar je wens worden samengesteld. Handig want dan hoef je zelf niks uit te zoeken. Een aantal partners van VVV Midden-Limburg bieden ook groepsarrangementen aan die je rechtstreeks bij hen kunt boeken. 

VVV groepsuitjes op maat

Onderstaand vind je ons totale aanbod aan VVV groepsuitjes op maat.

Dit zijn op maat samengestelde en samen te stellen groepsarrangementen uit het totale aanbod van onze partners. Dit bespreek en boek je bij VVV Midden-Limburg. Hierdoor heb je 1 aanspeekpunt voor al je wensen en vragen. VVV Midden-Limburg stelt op basis van jouw wensen een programma op maat samen. Indien gewenst zorgen wij ook voor een VVV gids. 

 • Bedrijven met groepsuitjes

  Zoek je arrangementen voor groepen en wil je het programma zelf samenstellen kies dan voor de onderstaande bedrijven met groepsuitjes.

  Deze boek je direct bij het bedrijf zelf.

 • Bedrijven met groepsuitjes

Aanvullende informatie

 • Info groepsarrangementen

  Wil je advies of informatie over groepsarrangementen? Of heb je vragen over een reservering?

  Neem dan contact op met de afdeling groepsreserveringen.

  Bereikbaar via

  Tel.: 0475-330289
  E-mail : reservering@vvvmiddenlimburg.nl

  Openingstijden

  Ma-vr 10.00 - 17.00 uur

 • Aanvraag groepsactiviteit

  Wil je graag met een groep er op uit midden in Limburg? Laat ons dan je wensen weten via onderstaand aanvraagformulier. Je ontvangt van ons zsm een bevestiging van je aanvraag via mail.

  Aanvraagformulier groepsarrangement

  Algemene voorwaarden groepsactiviteit