Ontdek meer

 

Aanmelden en zichtbaarheid van jouw evenement

Aanmelden van een evenement, tentoonstelling of andere activiteit bij VVV Midden-Limburg

Hoe regel je dat snel en eenvoudig?

Gratis plaatsing, grootste evenementen kalender en grootste bereik in de regio

VVV Midden-Limburg heeft het meest complete overzicht van alle evenementen en activiteiten in onze regio. Daarnaast hebben al onze platformen ook het grootste bereik onder recreanten en toeristen.

Bezoekers van de evenementen pagina kunnen niet alleen op woonplaats zoeken, maar ook op type evenement, zodat jouw evenement via diverse ingangen gevonden kan worden. Daarbij zijn onze evenementen op diverse platforms en media zichtbaar. Zo weet je zeker dat jouw evenement voor een breed publiek zichtbaar is.

Maak ook gebruik van deze grote en gratis exposure en meld ook jouw evenement bij ons aan.

Let wel: wij plaatsen uitsluitend evenementen die plaatsvinden in onze eigen regio. Dit betreft de gemeenten Roermond, Weert, Nederweert, Maasgouw, Roerdalen, Beesel, Leudal, Wassenberg en Brüggen.

Evenementen binnen de gemeente Leudal van NIET-PARTNERS van VVV Midden-Limburg

Voor de gemeente Leudal plaatsen wij alleen evenementen van partners van VVV Midden-Limburg . Ben je nog geen partner van VVV midden-Limburg en wil je jouw evenementen ook op onze platforms plaatsen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via 0475-386300 of info@limburg.marketing  Al voor een bedrag van € 75,- per jaar geven wij evenementorganisatoren de kans al hun evenementen op alle onderstaande platformen te promoten.

Daarnaast biedt VVV Midden-Limburg een volledig partnerschap aan bedrijven die hun bedrijfsinformatie op diverse media zichtbaar zouden willen hebben. Tientallen bedrijven in de gemeente Leudal zijn al volwaardig lid van VVV Midden-Limburg en zien de voordelen voor hen van een lidmaatschap. Voor ondernemers die partner zijn bij het Toeristisch platform Leudal en VVV Midden-Limburg is er een speciaal tarief. Neem voor tarieven en mogelijkheden contact op met Paul Lamberts via 0475-386300 of paul@limburg.marketing

Waar plaatsen we jouw evenement?

Jouw evenement is digitaal zichtbaar via:

• De website en mobiele website van VVV Midden-Limburg - www.vvvmiddenlimburg.nl

• Alle aangesloten digitale informatiezuilen van VVV Midden-Limburg (ong. 20 plaatsen in de hele regio)

• De VVV+gemeente link op internet (bv. VVVRoermond.nl, VVVWeert.nl, VVVRoerdalen.nl etc)

• De VVV Nederland website - www.vvv.nl

• De VVV Nederland app

• De Maasplassen/vaar app

• Bij alle VVV partners die de VVV Midden-Limburg widget op hun site hebben

• Een selectie van de evenementen is ook zichtbaar op de websites van De Samenwerkende VVV’s Limburg (www.liefdevoorhetleven.nl) en Uit in Noord- en Midden-Limburg

Verder leveren wij maandelijks alle evenementen aan voor de Beleef Limburg uitgave, waarbij de redactie zelf bepaalt welke evenementen geplaatst worden. Dit geldt ook voor de 2 wekelijkse editie van de Uitwijzer. Ook plaatsen wij een selectie van de evenementen in het blad City Life Roermond.

Vragen?

Heb je vragen over bovenstaande zaken, neem dan contact op met één van onze winkels, of met onze webredactie, bereikbaar via evenementen@vvvmiddenlimburg.nl of via 0475-386305.