Ontdek meer

 

Welkom in Limburg

Midden-Limburg is een verfrissend anders stukje Nederland. 
Beleef de afwisselende natuur, de rijke cultuur, het verfrissende water en shop 'till you drop

Duitsland en België liggen direct om de hoek. Op één middag drink je een Belgisch biertje en eet je “Kuchen” in Duitsland. 
Direct naar toeristisch nieuws.

Kom en laat je verrassen

Midden-Limburg, ideaal voor een dagje uit, weekendje weg, een korte of langere vakantie. Kies voor een luxe overnachting, overnachten midden in de natuur of in een levendig stadscentrum. Voor volwassenen en kinderen is er van alles te zien, te doen en te beleven
Een overzicht van de vele evenementen in Midden-Limburg vind je op deze website. Winkelen, fietsen, wandelen, actief bezig zijn of genieten van de rust, het is allemaal mogelijk midden in Limburg.

Hou je van watersport, dan is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen, dé place to be. Natuur is er in overvloed. Twee Nationale Parken, grensoverschrijdende natuurgebieden, bos- en heidegebieden en talloze mooie parken en tuinen.

Ook op cultureel vlak is genoeg te beleven. In de mooie oude dorpen en markante steden, zoals bisdom Roermondhet witte stadje Thorn en het vestingstadje Stevensweert waan je je terug in de tijd. Het rijke roomse verleden is terug te zien in de vele kerken.

Kom shoppen in winkelstad Roermond met het grootste Designer Outlet Center van de Benelux en Duitsland op loopafstand van de gezellige, historische binnenstad met de grote winkelketens afgewisseld met kleine speciaalzaakjes. Het Retailpark en de Huis &Tuin Boulevard maken het winkelaanbod compleet. Weert, de poort van Limburg, heeft een gezellig winkelhart met een aanbod aan overdekte winkels en gezellige pleinen.

Bovenal, vergeet niet te genieten van het bourgondische leven. De liefde voor de eigen producten proef je terug in de streekgerechten die in vele brasseries en restaurants worden geserveerd.

Kom en laat je verrassen!

Informatie VVV Midden-Limburg

Hoe vind je de weg naar Midden-Limburg en waar vind je alle VVV vestigingen, agentschappen en informatie zuilen midden in Limburg?

 Voor welke producten en diensten kun je in onze winkels terecht en wat is het weer vandaag in Midden-Limburg?

Midden-Limburg in beeld

Jouw foto's voorzien van de #magischlimburg worden door ons ♥ . Daarnaast plaatsen (re-posten) wij een selectie van deze foto's door op onderstaand Instagram overzicht met vermelding van de fotograaf.

Bekijk ook onze pagina over Midden-Limburg in de social media met een live stream van Facebook en diverse blog en vlog items.