Ontdek meer

 

Winter in Limburg

Winter in Limburg is altijd genieten… Ook nu.

Heerlijk er op uit in de natuur of shoppen voor de feestdagen. Thuis maken we het knus en gezellig. Met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Vanwege corona is het beter dat we tot half januari 2021 onze reisbewegingen beperken. Wat wel kan, is dichtbij huis een nachtje in een hotel of B&B boeken en daar genieten van het veilige comfort van de horeca. Hiermee steun je deze sector die zwaar getroffen is door alle noodzakelijke beperkingen.

Rust en ruimte in Limburg

In het hart van Limburg is er aan rust en ruimte geen gebrek. Heerlijk genieten van winters Limburg. Ontdek je in onze Big Five de twee Nationale Parken: De Meinweg en De Groote Peel en de natuurgebieden het Leudal, Rivierpark Maasvallei en Grenspark Kempen~Broek. Zoek sporen van dieren in de sneeuw en geniet van het mooie, verrassende Limburgse landschap.  
 

Sfeervolle historische steden en dorpen

Nu de donkere dagen zijn aangebroken, zijn de winkelstraten midden in Limburg sfeervol verlicht. De etalages zijn  mooi versierd voor de feestdagen. Op de grootste tot de kleinste pleinen vind je wel een kerstboom voor het echte kerstgevoel. Wandel door authentieke, historische steden en dorpen in Limburg. Bezoek één van de vele bezienswaardigheden of musea en beleef hier de magie van de feestdagen.

Winterarrangementen in Limburg

Speciaal voor de wintermaanden en de kerstvakantie bieden we arrangementen aan voor een meerdaags verblijf in onze mooie regio. Geniet van aantrekkelijke winterarrangementen in een hotel, vakantiewoning, B&B of vakantiepark in Limburg. Gastvrijheid, rust en ruimte gegarandeerd.