Watersport en recreatie op de Maasplassen in Limburg

Watersportparadijs

De Maasplassen in Limburg zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Je kunt hier zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën, kajakken en suppen.

Extreme watersporten

Ook de liefhebbers van de meer extremere watersporten zoals waterskiën en wakeboarden komen op de Maasplassen aan hun trekken.

Stranden en Beachclubs

In de zomermaanden zitten de mooie dagstranden aan de Maasplassen vol met uitbundige, vrolijke dagjesmensen die genieten van de zon, het water en de trendy beachclubs die tot ’s avonds laat geopend zijn voor een hapje en een drankje.

Vissen op de Maasplassen

Ben je op zoek naar een rustige plek om te vissen? Aan de Maasplassen zijn er heel veel goede en rustige plekken om de hengelsport te beoefenen. Zowel het sportvissen als het recreatief hengelen zijn in trek op de Maasplassen. Denk dan wel aan een visvergunning (de VISpas) of een weekvergunning.