Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Waterskiën Limburg

Waterskiën Limburg

Wil je graag een dagje waterskiën in Limburg met vrienden of familie? Op deze pagina vind je alle benodigde informatie! Geniet van een dagje waterskiën aan de Maasplassen in Limburg. De Maasplassen is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden tot extreme watersporten op de Maasplassen. 

De Maasplassen

De Maasplassen bestaat uit diverse grote en kleine plassen en heeft een oppervlakte van ruim 3000 hectare. Voor jong & oud zijn er genoeg leuke activiteiten te beleven. In de zomer geniet je aan de gezellige dagstranden of in de beachclubs.
Kom een dagje waterskiën in Limburg aan de Maasplassen en geniet tegelijkertijd van de natuur. Je vermaakt je hier met gemak een hele dag met je vrienden of familie. Ook met een eigen boot kun je terecht op de Maasplassen. Je vindt hier een overzicht van de verschillende vaarroutes

Extreme watersporten in Limburg

De Maasplassen in Midden-Limburg is de ultieme plek wanneer je fan bent van extreme watersporten. Voor een dagje waterskiën zit je hier dus gegarandeerd op de juiste plek! Kom naar het grootste watersportgebied van Nederland met vrienden en familie en beleef een sportief dagje uit! Liever een rustigere watersport beoefenen? Ook dan kun je hier terecht. Je kunt er bijvoorbeeld zwemmen, zeilen en duiken. 

Waterskiën in Midden-Limburg

Geniet van de mooie natuur en de gezellige sfeer aan de Maasplassen in Roermond en kom waterskiën. Wil je graag een andere sport beoefenen of genieten van een rustig dagje aan het water en in de natuur? Ook hier zijn genoeg mogelijkheden voor bij de Maasplassen in Midden-Limburg. Geniet van je dagje uit met vrienden of familie in Limburg!