Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Uitjes met kinderen in Limburg

Samen met de kinderen er op uit in Limburg

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met de kids in Limburg? Bij ons vind je een overzicht met verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Er is een uitje voor kleine kinderen, maar er zijn ook spannende en actieve uitjes voor tieners. Heb je een leuk uitje gevonden dan kun je dit gelijk reserveren, zodat je zeker bent van een leuke dagje weg met je kinderen midden in Limburg. 

Dagje uit met kids midden in Limburg

In Midden-Limburg is er genoeg te doen om samen met de kinderen een gezellig en leuk dagje uit te beleven.

Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke spellen of een creatieve workshop voor kinderen. Of samen een dagje zwemmen in een van de vele buitenzwembaden of (subtropische) binnenzwembaden. Maar ook een spannende escaperoom of het spelen van games is leuk voor de kinderen, iets wat je samen met het hele gezin kunt doen.  

Kinderen houden van dieren. Op diverse kinderboerderijen in Midden-Limburg kunnen de kids heerlijk spelen en knuffelen met de dieren van de kinderboerderij. Maar je bent in Midden-Limburg ook aan het juiste adres voor een leuke indoor of outdoor speeltuin. Lekker spelen op de klimtoestellen, springkussen of glijbanen.Maar ook klimmen en klauteren.

Voor de oudere jeugd is een dagje samen winkelen ook een gezellig uitje. Denk bijvoorbeeld eens aan het Designer Outlet in Roermond met meer dan 200 leuke merken.

Zo ontdek je in Midden-Limburg een hele boel leuke uitjes voor zowel de jongere als de oudere kinderen. Veel speelplezier!