Ontdek meer

 

Snelbus verbindingen naar Roermond

Rechtstreeks bereikbaar ook vanaf en naar het buitenland

Er zijn diverse mogelijkheden om met een snelbus vanuit plaatsen in Nederland en in het buitenland naar Roermond te reizen. Van daaruit kunnen reizigers met het streekvervoer verder in de regio Midden-Limburg reizen.

De diverse snelbus mogelijkheden

FlixBus

FlixBus brengt u veilig naar u bestemming en terug. Met voldoende beenruimte en zitplaatsgarantie zorgen de comfortabele bussen voor een plezierige en stress-vrije reis. FlixBus zorgt ervoor dat je uitgerust en relaxed op je bestemming aankomt.

Bushalte Roermond: Stadskantoor/Designer Outlet, Maashaven, 6041CJ Roermond

Voorbeelden van mogelijke directe verbindingen (van en naar): Dusseldorf, Brunswijk, Essen, Bochum, Dortmund, Hannover, Brussel, Peine

Daarnaast zijn er talloze indirecte verbindingen (met overstap) die van en naar Roermond leiden. Voor meer informatie en reserveringen: www.flixbus.nl

IC Bus

Met de IC Bus reist u comfortabel en voordelig naar u bestemming en terug. De bussen bevatten gratis wifi en een gratis entertainmentsysteem.

Bushaltes Roermond: Roermond Station,  Stationsplein 8 en Stadskantoor/Designer Outlet, Maashaven

Directe verbinding (van en naar): Dusseldorf

Voor meer informatie en reserveringen: www.bahn.com

Shuttle Bus

Maak gebruik van de luxe pendelbus vanaf Keulen en Düsseldorf naar het Designer Outlet Roermond aangeboden door Wolters Taxi- en Touringvar B.V. Vermijd de parkeerplaats stress en geniet van een dagje winkelen in uw favoriete designer winkels! 

Verbindingen (van en naar): Düsseldorf en Keulen

Voor meer informatie en reserveringen:  shuttle.roermond@mcarthurglen.com