Roermond Balkonconcerten VVV

Toegezongen vanaf het balkon

Zondag 3 juni vinden voor de 7e keer de succesvolle VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder leiding van VVV gidsen wandelt u langs de prachtig versierde balkons waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen.

Een verscheidenheid aan muziekgenres staan garant voor een afwisselend programma!

Thema Balkonconcerten 2018

Het thema van de Balkonconcerten is “Remunj Aad mit Jongk”

Programma

Het voorprogramma start om 13.15 uur op de Markt en wordt verzorgd door de Gaamblaozers. Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats.
Tijdens de wandeling zijn er optredens van Roaming Bells, jeugd en jongerenkoor Ninos Contandem, Koor Heel Vocaal, jong talent van de ECI Cultuurfabriek, Ursula Maas , Ruud Versteden en Els Boonen & Funs Duma.
De Grande Finale is op het Stationsplein met optredens van onder meer Raw Tentic, Theaterkoor Roermond en Sjoerpapier.
Einde programma ca. 18.00 uur.

Wanneer vinden de Balkonconcerten plaats?

De VVV Balkonconcerten vinden dit jaar plaats op 3 juni vanaf Start vanaf 13.15 uur op de Markt. Officiële start 14.00 de Grand Finale is op het Stationsplein.

Vrienden en Sponsoren

De balkonconcerten kunnen niet georganiseerd worden zonder financiële steun. U kunt ons helpen door sponsor of vriend van de Balkonconcerten te worden.
Elk bedrag is van harte welkom.
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met: reservering@vvvmiddenlimburg.nl