Ontdek meer

 

The Passion Roermond

The Passion Roermond 2020 Afgelast

The Passion 2020, die in Roermond zou plaatsvinden, wordt afgelast door het coronavirus.Of de editie in 2021 in Roermond gaat plaats vinden is nog niet bekend.

 

The Passion Roermond 

The Passion is de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus" leven, lijden en opstanding. De uitvoering wordt altijd ingevuld door nationale artiesten die het als een enorme eer ervaren om voor dit event gevraagd te worden. Op 9 april 2020 is het is de tiende keer dat het televisie-evenement plaatsvindt, altijd op Witte Donderdag in de goede week. Het is uitgegroeid tot een groot en bekend evenement waar veel bezoekers, ook van buiten de stad, op af komen. Het is bovendien een laagdrempelig evenement waarvoor inwoners zélf het decor vormen.The Passion is een samenwerking van de EO en KRO-NCRV en gemeente Roermond en wordt geproduceerd door Mediawater.

 

De Passiespelen Tegelen

HEM ACHTERNA, EEN PASSIESPEL

Iedere vijf jaar worden in Tegelen de Passiespelen georganiseerd.Het passiespel vertelt het emotionele verhaal van de laatste dagen van Jezus. Een unieke theaterbelevenis in de openlucht. In de zomer van 2021 kun je de 21ste editie van de Tegelse Passiespelen meebeleven. Meer weten: klik