Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Parkeren voor €3,- per dag Roermond

Parkeergarages in Roermond €3,- per dag

Voor maar € 3,- euro kun je parkeren in de overdekte parkeergarages het Stationspark (Maria Theresialaan 12) en Kazerneplein  (Maashaven 114). Parkeertickets zijn te verkrijgen bij de VVV Winkel op de Markt. Vanuit beide parkeergarages ben je binnen 2 minuten in hartje Roermond. 

Parkeren op straat in Roermond

Op parkeerplaatsen op straat in Roermond, binnen de Singelring mag maximaal één uur worden geparkeerd. Bezoekers die langer willen blijven, parkeren in één van de parkeergarages of op één van de parkeerterreinen aan de Singelring rond de binnenstad. Op straat moet betaald worden op maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Betalen voor parkeren op straat of op parkeerterreinen (zonder slagboom) kan - naast contant en PIN - ook met de mobiele telefoon of Smartphone. 

Parkeerplaats voor bussen

Op het Wilhelminaplein is plek voor 1 à 2 bussen. Bij het Designer Outlet Roermond is een speciale parkeerplaats voor touringcars. Beiden betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk bij een groepsboeking bij het Designer Outlet Roermond: 
Groepen vanaf 15 personen krijgen extra voordelen, zoals een Fashion Passport voor iedereen in de groep (goed voor 10% extra korting), gratis parkeren en een gratis lunch voor de groepsleider en de buschauffeur.