Zwemmen midden in Limburg

Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden-Limburg heeft het allemaal.

Geniet alleen, samen, met de kinderen of met vrienden van de vele mogelijkheden die er zijn om zwemmen. Vind hier jouw zwemparadijs midden in Limburg.

Strand, Zwembad

We zijn blij u te mogen begroeten op ons dagstand. We handhaven corona-maatregelen en je moet Online Reserveren Klik button!

Amici Beach
Zwembad

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! Ook voor seizoen 2020, de blauwe vlag!

Fun Beach Event & Leisurepark
Zwembad

Subtropisch Zwemparadijs; Waterpret voor jong en oud. In het Subtropisch Zwemparadijs is voor ieder wat wils.

Landal de Lommerbergen
Zwembad

Zwembad De IJzeren Man is 't mooiste zwembad van Limburg. Wil je gezellig komen zwemmen, reserveer dan nu via de oranje button.

Ijzerenman Weert
Speeltuin, Zwembad, Kinderfeestjes

Een coronaproof dagje uit? Dat kan bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel.
In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen. Klik op de oranje knop.

BillyBird Park Drakenrijk
Zwembad

Coronaproofuitje Parasols, ligbedden en waterfietsen zijn weer te huur! Alles volgens de RIVM Maatregelen

Recreatieplas Weert : Het Blauwe Meertje
Zwembad, Kinderfeestjes

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen
Zwembad

't Ligteveld is een verwarmd (23degC) openlucht zwembad, wat door een stichting beheerd wordt met een groot aantal vrijwilligers en een professionele badmeester / juffrouw.

Zwembad 't Ligteveld Neer