Zwemmen midden in Limburg

Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden-Limburg heeft het allemaal.

Geniet alleen, samen, met de kinderen of met vrienden van de vele mogelijkheden die er zijn om zwemmen. Vind hier jouw zwemparadijs midden in Limburg.

Strand, Zwembad

We zijn blij u te mogen begroeten op ons dagstand. We handhaven corona-maatregelen en je moet Online Reserveren Klik button!

Amici Beach
Zwembad

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! Ook voor seizoen 2020, de blauwe vlag!

Fun Beach Event & Leisurepark
Zwembad

't Ligteveld is een verwarmd (23degC) openlucht zwembad, wat door een stichting beheerd wordt met een groot aantal vrijwilligers en een professionele badmeester / juffrouw.

Zwembad 't Ligteveld Neer