Zwemmen midden in Limburg

Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden-Limburg heeft het allemaal.

Geniet alleen, samen, met de kinderen of met vrienden van de vele mogelijkheden die er zijn om zwemmen. Vind hier jouw zwemparadijs midden in Limburg.

Zwembad, Kinderfeestjes

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen
Zwembad

Coronaproofuitje Parasols, ligbedden en waterfietsen zijn weer te huur! Alles volgens de RIVM Maatregelen

Recreatieplas Weert : Het Blauwe Meertje
Zwembad

't Ligteveld is een verwarmd (23degC) openlucht zwembad, wat door een stichting beheerd wordt met een groot aantal vrijwilligers en een professionele badmeester / juffrouw.

Zwembad 't Ligteveld Neer
Zwembad

Zwembad De IJzeren Man is 't mooiste zwembad van Limburg. Wil je gezellig komen zwemmen, reserveer dan nu via de oranje button.

Ijzerenman Weert