Ontdek meer

 

Winkelen en flaneren in de gemeente Weert

Gevarieerd en sfeervol winkelen

Weert heeft gevarieerd winkelcentrum met vele mooie pleinen. De historische binnenstad met grote diversiteit aan winkels maken het centrum zeer sfeervol. Naast winkels van de grote merken zijn er talrijke boetiekjes en speciaalzaken van plaatselijke ondernemers die het winkelen in Weert zo aantrekkelijk maken.

Overdekt winkelen

Weert heeft een mooi overdekte winkelcentrum. De Munt bestaat uit een winkelgalerij waar naast winkels ook een theater, muziekschool en bejaardensoos zijn ondergebracht.

Parkeren in Weert

Welke mogelijkheden en regels zijn er voor bezoekers om te parkeren in Weert?

Weerter vlaai

Bij een dagje winkelen hoort "een terrasje pakken". Geniet op het terras van koffie met gebak. Tip: Proef de Weerter vlaai, waar vlaaienstad Weert bekend om staat.

Koopavond, koopzondag en markt

Elke donderdag is het tot 21.00 uur koopavond in Weert. Ook openen de winkels elke laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur de deuren. Op beide dagen is het parkeren gratis m.u.v. de parkeergarages.

Weekmarkt in de gemeente Weert Weert centrum Levensmiddelen en Non-Food Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur Stramproy, centrum Woensdag 13:30 uur tot 16:30 uur

Gratis Wifi

Nog een pluspunt: het centrum van Weert heeft gratis Wifi.

Hobby/Vrije tijd, Sport/Outdoor

Bob's Adventure Store: al 21 jaar de gerenommeerde buitensport speciaalzaak in Weert met uitgebreid assortiment voor buitensport, wandelen & reizen. Bezoek ons op www.bobsadventurestore.nl of kom langs voor persoonlijk advies.

Bob's Adventure Store