Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Volgens de RIVM maatregelen? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.Natuurlijk  zijn de genoemde aantallen per zaalopstelling zijn op basis van 1,5 meter afstand.

Congres- en vergaderaccommodatie

We zijn elke zondag geopend vanaf 11.00 uur. Wilt u ons buiten openingstijden bezoeken is dat mogelijk op aanvraag.

Ons Boerenerf
Congres- en vergaderaccommodatie, Restaurant

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Luxe groepsaccommodatie voor families, vrienden en zakelijke groepen (24 p / 8 slaapkamers). Vakantie vieren of vergaderen in een natuurlijke, inspirerende omgeving vlakbij Roermond en met uitzicht op de Maas.

Vergaderlocatie Roermond e.o.: Vakantieverblijf Eind 6