Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.

Restaurant, Congres- en vergaderaccommodatie

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Hotel Fletcher Weert is een ideale plek om een zaal te huren in Weert e.o. De vergaderlocatie is voor zowel zakelijke als sociale evenementen.

Zaal Huren Weert e.o : Hotel Fletcher Weert
Congres- en vergaderaccommodatie

We zijn elke zondag geopend vanaf 11.00 uur. Wilt u ons buiten openingstijden bezoeken is dat mogelijk op aanvraag.

Ons Boerenerf
Congres- en vergaderaccommodatie

De Kunstwerkplaats, oftewel het atelier en de galerie, is een unieke plek in het historisch centrum van Roermond met veel geschiedenis en eigentijdse kunst.

Vergaderen Roermond : Galerie Mariska Dirkx