Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.

Restaurant, Congres- en vergaderaccommodatie

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Hotel Fletcher Weert is een ideale plek om een zaal te huren in Weert e.o. De vergaderlocatie is voor zowel zakelijke als sociale evenementen.

Zaal Huren Weert e.o : Hotel Fletcher Weert
Congres- en vergaderaccommodatie

We zijn elke zondag geopend vanaf 11.00 uur. Wilt u ons buiten openingstijden bezoeken is dat mogelijk op aanvraag.

Ons Boerenerf
Congres- en vergaderaccommodatie

De Kunstwerkplaats, oftewel het atelier en de galerie, is een unieke plek in het historisch centrum van Roermond met veel geschiedenis en eigentijdse kunst.

Vergaderen Roermond : Galerie Mariska Dirkx
Congres- en vergaderaccommodatie

Dutch Cruise Line bezit een moderne vloot van 5 schepen, die dankzij hun beperkte afmetingen kunnen varen waar de meeste andere, lees grotere, riviercruiseschepen niet naar toe kunnen. Zo varen wij bijvoorbeeld naar Praag, Berlijn, Brugge en Parijs.

Vergaderen Roermond e.o: Dutch Cruise Line

Filters