Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.

Congres- en vergaderaccommodatie

Beachclub Degreez is een eventlocatie en is alleen geopend op afspraak.

Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is het authentieke cafe met zaalverhuur voor vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops.

Cafe zaal de Schuur
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergaderen in een groene omgeving bij Kasteel Baexem. Kasteel Baexem is een uitstekend geschikt congrescentrum en vergaderlocatie. Het bijzondere kasteeltje werd in de 17e eeuw gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie.

Congrescentrum en vergaderlocatie Kasteel Baexem
Congres- en vergaderaccommodatie

Heeft u als bedrijf of organisatie een ruimte nodig om te vergaderen, een teambuilding sessie, workshop of presentatie, dan biedt de "Blonde" Salon van het gezellige en sfeervolle Grand Cafe Blond en Blond u een uitkomst.

Blond en Blond
Congres- en vergaderaccommodatie

Bij Kasteelhoeve de Grote Hegge beschikken wij over 5 diverse luxe zalen. U kunt ook de gehele kasteelhoeve als een gebruiken, dan heeft u de volledige exclusiviteit op het domein.

Grote Hegge
Congres- en vergaderaccommodatie

Het Munttheater is een gezellig en intiem theater in het hart van Weert; een ontmoetingsplaats voor bedrijven en particulieren.

Munttheater
Congres- en vergaderaccommodatie

Onze gemoedelijke vergaderlocatie is ideaal voor een heisessie, training of vergaderingen, weg van de hectiek van alledag, midden in het groene hart van Limburg.

Op Kapittelsbos
Congres- en vergaderaccommodatie

'Business Class' minicruises ter gelegenheid van uw meeting, presentatie, minisymposium, relatiedag of teambuilding, waarbij 'de Maasplassen' dienen als inspirerende setting.

Rederij Cascade zakelijk
Congres- en vergaderaccommodatie, Restaurant

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek
Congres- en vergaderaccommodatie

Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiente vergadering.

Vakantiepark Weerterbergen

Filters