Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Volgens de RIVM maatregelen? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.Natuurlijk  zijn de genoemde aantallen per zaalopstelling zijn op basis van 1,5 meter afstand.

Congres- en vergaderaccommodatie

Midden-Limburg is verrijkt met een gloednieuwe en bijzondere ster aan het firmament van het zakelijk toerisme, luisterend naar de welluidende naam De Ooleander, een initiatief van Oolderhof.

Ooleander
Congres- en vergaderaccommodatie

De Oranjerie Roermond is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres, een drukbezochte bedrijfspresentatie of een kleinschalige vergadering.

Theaterhotel de Oranjerie
Congres- en vergaderaccommodatie

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is het authentieke cafe met zaalverhuur voor vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops.

Cafe zaal de Schuur
Congres- en vergaderaccommodatie

Het Munttheater is een gezellig en intiem theater in het hart van Weert; een ontmoetingsplaats voor bedrijven en particulieren.

Munttheater
Congres- en vergaderaccommodatie

We zijn elke zondag geopend vanaf 11.00 uur. Wilt u ons buiten openingstijden bezoeken is dat mogelijk op aanvraag.

Ons Boerenerf
Congres- en vergaderaccommodatie

Dit HISWA-RECRON erkende bedrijf werkt volgens een strikt coronaprotocol en biedt u daarom een corona-safe omgeving. Op de website leest u meer over de maatregelen, de gezondheidscheck en het volledige coronaprotocol.

Rederij Cascade
Congres- en vergaderaccommodatie, Restaurant

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek
Congres- en vergaderaccommodatie

Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiente vergadering.

Vakantiepark Weerterbergen
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Baexheimerhof is een multifunctioneel zalencentrum waar nagenoeg al uw wensen vervuld kunnen worden. U kunt hier terecht voor een vergadering, bijeenkomst of presentatie in een van de 7 zalen.

Vergader- en congreslocatie: Zalencentrum Baexheimerhof

Filters