Vergaderen midden in Limburg

Zoek je een inspirerende plek voor een vergadering, bijeenkomst, conferentie of ander overleg? Dan is Midden-Limburg een verfrissend andere omgeving!

Met een ruimte keus aan locaties, van een sterk zakelijke sfeer tot juist meer gemoedelijk omgeving, en bijbehorende faciliteiten biedt Midden-Limburg alles om er een geslaagde meeting van te maken.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
Congres- en vergaderaccommodatie

Beachclub Degreez is een eventlocatie en is alleen geopend op afspraak.

Beachclub Degreez
Congres- en vergaderaccommodatie

Zoekt u een vergaderplek buiten de gewone werkomgeving, op een rustige plek waar u tussentijds een ontspannen wandeling in de natuur kunt maken om inspiratie op te doen?

Buitencentrum De Pelen
Congres- en vergaderaccommodatie

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het is het authentieke cafe met zaalverhuur voor vergaderingen, feesten, bruiloften, koffietafels, cursussen en workshops.

Cafe zaal de Schuur
Congres- en vergaderaccommodatie

Vergaderen in een groene omgeving bij Kasteel Baexem. Kasteel Baexem is een uitstekend geschikt congrescentrum en vergaderlocatie. Het bijzondere kasteeltje werd in de 17e eeuw gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie.

Congrescentrum en vergaderlocatie Kasteel Baexem
Congres- en vergaderaccommodatie

Midden-Limburg is verrijkt met een gloednieuwe en bijzondere ster aan het firmament van het zakelijk toerisme, luisterend naar de welluidende naam De Ooleander, een initiatief van Oolderhof.

Ooleander
Congres- en vergaderaccommodatie

Heeft u als bedrijf of organisatie een ruimte nodig om te vergaderen, een teambuilding sessie, workshop of presentatie, dan biedt de "Blonde" Salon van het gezellige en sfeervolle Grand Cafe Blond en Blond u een uitkomst.

Blond en Blond
Congres- en vergaderaccommodatie

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen.

Arresthuis
Congres- en vergaderaccommodatie

Hotel Dux en Restaurant Veem beschikken over twee professionele vergaderruimtes tot maximaal 20 gasten.

Hotel Brasserie Dux
Congres- en vergaderaccommodatie

Bij Kasteelhoeve de Grote Hegge beschikken wij over 5 diverse luxe zalen. U kunt ook de gehele kasteelhoeve als een gebruiken, dan heeft u de volledige exclusiviteit op het domein.

Grote Hegge
Congres- en vergaderaccommodatie

Het Munttheater is een gezellig en intiem theater in het hart van Weert; een ontmoetingsplaats voor bedrijven en particulieren.

Munttheater

Filters