Ontdek meer

 

Terrassen midden in Limburg

Terrassen zijn er in Limburg volop zowel in de buitenlucht als overdekt. Beleef de Bourgondische sfeer en geniet van een koud biertje, goed glas wijn of koffie met Limburgse vlaai. Lekker loungen aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens of na het winkelenwandelen of fietsen is het heerlijk om even uit te rusten op een Limburgs terras. 

Neem plaats op een terras op een van de vele pleinen in historische centra of dorpskernen of gewoon onderweg tijdens je wandelroute, fietsroute of autoroute.

Bij steeds meer horecagelegenheden wordt gratis WiFi aangeboden. Maak op het terras gebruik van deze service om je mail of facebook berichten te checken. 

Buitenterras

Of u nu speciaal naar 't Kapelhuis of naar de Kapel onder de Linden komt, of u fietst, loopt of rijdt toevallig langs, het is altijd de moeite waard er even te stoppen.

't Kapelhuis
Buitenterras

Onze Pluk- en Theetuin ligt te midden van een oase van rust tussen bossen op een prachtige locatie die met zowel de auto als te fiets goed bereikbaar is.
Wij beschikken over een (deels) overdekt buitenterras, gratis toiletvoorziening en gratis oplaadpunt voor fietsen. U zit bij ons in een heerlijke natuurlijke omgeving; ver van de bewoonde wereld.
U waant zich bij ons in de 7e Hemel.

Pluk- en theetuin in de 7e Hemel