Ontdek meer

 

Sportief en actief dagje uit in de gemeente Roerdalen

Wil je graag actief of sportief bezig zijn? In de gemeente Roerdalen zijn er mogelijkheden om te kegelen, midget golfen en jeu de boules te spelen. Herkenbosch, Vlodrop, Montfort, Sint-Odiliënberg, Melick en Posterholt bieden watersport en recreatiemogelijkheden.

Voor routebeschrijvingen voor fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken, varen en auto- of motorrijden verwijzen we graag naar de routes in en rond Maasgouw. Daarnaast zijn er de routeplanners waar je de mooiste routes kunt uitzoeken in en om Roerdalen.

Hieronder de mogelijkheden voor iedereen die graag actief of sportief bezig wil zijn in de gemeente Roerdalen.

Manege

Als paardenliefhebber zult u pension Jagerhof zeker weten te waarderen.
In het Nationaal Park 'De Meinweg' ligt een geheel nieuw ruiteroord met een exclusieve sfeer en vele mogelijkheden.

https://media.ndtrc.nl/Images/20120815/4b68338f-39b3-4668-94fa-37f0c99e08f4.jpg
Bootverhuurbedrijf, Outdoor en Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor
Manege

Manege rijstal Venhof is sinds drie generaties een familiebedrijf. Paardrijden in nationaal park De Meinweg. Gelegen aan de rand van Nationaal Park De Meinweg, is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Het park ligt ten oosten van Roermond en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.800 ha.

Rijstal Venhof
Golfbaan

Golfbaan de Herkenbosche is met haar 18 holes wedstrijdbaan, 9 holes Par 3, restaurant en vergaderfaciliteiten, de plek om te ontspannen, sportief en zakelijk te verblijven. We ontvangen u graag!

Golfbaan de Herkenbosche