Ontdek meer

 

Routes in en rond de gemeente Leudal

Zoek je een wandelroute, fietsroute, autoroute, motorroute, paardrijdroute, mountainbikeroute of vaarroute in of om Heythuysen, Buggenum, Haelen, Neer, Horn, Nunhem, Roggel, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Hunsel, Ell, Haler, Ittervoort, Heibloem en Neeritter?

Via de diverse knooppuntensystemen kun je in de gemeente Leudal heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn ook autoroutes en motorroutes beschikbaar die door Leudal komen. In de bossen kun je prima mountainbiken en ook voor de paardrijliefhebber zijn er diverse mogelijkheden om in de gemeente Leudal een ruiterroute of menroute te rijden.

Kijk onderstaand voor de diverse route mogelijkheden. 

Fietsroute

Lengte: 38,5 km. De fietstocht Aspergeroute Leudal brengt je langs de bekende 'Asperges te koop' borden, verkooppunten en aspergevelden. Je start vanuit Kelpen-Oler en onderweg kun je op allerlei plaatsen asperges zien, kopen en proeven.

Asperge fietsroute Leudal
Autoroute

Lengte: 87 km. Deze auto en motorroute brengt je door de, wat oppervlakte betreft, grootste gemeente van Midden-Limburg, Leudal.

Autoroute Leudal
Fietsroute

Lengte 26 km. De Eller Fietsroute brengt je van Ell naar Haler, Stramproy, Tungelroy en Swartbroek weer terug naar Ell.

Eller Fietsroute
Fietsroute

Lengte: 37,8 km. Deze afwisselende fietsroute brengt je vanuit Camping-Activiteitencentrum Geelenhoof in Kelpen-Oler naar de binnenstad in Roermond.

Exatenbosch Maasplassen fietsroute
Fietsroute

Lengte: 60,7 km. De fietsroute brengt je van Grathem via de ene kant van Moeder Maas naar Neer en via de andere Maasoever terug.

Fietsroute Grathem-Neer
Fietsroute

Lengte: 35,5 km. Natuurgebied Ophovense Zandberg Roggel is een mooie tocht door het gelijknamige natuurgebied.

Fietsroute natuurgebied Ophovense Zandberg Roggel
Fietsroute

Lengte: 31,4 km. Van Roggel naar Heibloem via Neer terug naar Roggel.

Fietsroute Roggel - Heibloem
Fietsroute

Lengte: 35,3 km. De fietsroute Roggel en Leudal is een mooie tocht door natuurgebied Ophovense Zandberg.

Fietsroute Roggel en Leudal
Fietsroute

Lengte: 45,7 km. Grensbekenroute: de naam zegt het al. Deze route gaat talloze keren meanderende beekjes zoals de Tungelroyse Beek over. Veel van de beken worden in de laatste jaren hersteld. Zo krijgen ze hun natuurlijke, grillige loop weer terug. Dat is een schitterend aangezicht.

Grensbeken fietsroute
Fietsroute

Lengte: 40 km. Geniet van het prachtige Leudal met de grensoverschrijdende fietsroute Groot Buggenum. In het dorp Grathem is een bijzonder kasteel gelegen.

Groot Buggenum fietsroute