Ontdek meer

 

Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant

Brasserie De Lobby...de plek in Roermond voor ieder moment van de dag!

Brasserie De Lobby
Restaurant

Hotel Asselt beschikt over een eigen brasserie, genaamd FoodFabrik . In onze FoodFabrik kunt u genieten van heerlijke gerechten.

Hotel Asselt
Restaurant, Bioscoop

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: cafe, restaurant en bioscoop ineen. Gotcha! in Weert biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Uiteraard maken wij als Gotcha! deel uit aan Weerter brandslang.

Gotcha
Restaurant, Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Cafe-Zaal De Paerssjtal
Restaurant, Brasserie/Lunchroom

In het hart van Roermond gelegen bij een van de mooiste pleinen van Roermond, ligt koffie en eethuis de kiosk.

Kiosk
Restaurant

Gezellig gastvrij genieten. Chef-kok Hans de Rijk stelt per seizoen de menukaart samen met daarop de lekkerste gerechten. Voor ieder wat wils.

Partycentrum en Restaurant De Sluis
Restaurant

Klein gezellig restaurant in de binnenhaven van Maasbracht met een bijzondere geschiedenis.

Restaurant De Kolentip
Restaurant

Genieten met aandacht.
Daar gaat het om bij ons restaurant in Maasbracht e.o : M'Blend en dit willen wij graag met u delen. Aandacht voor u als gast en aandacht voor onze gerechten. Wij zorgen voor ambiance en een karaktervolle culinaire invulling.
Zo kunt u volop genieten van de aandacht voor elkaar.

Restaurant Maasbracht e.o M'Blend
Restaurant

Het restaurant ; Eetkamer de Oude Schut te Weert heeft een naam die verwijst naar het roemruchte Weerter merk oude jenever dat August Mathijsen al in 1882 op deze plek produceerde. Hier in het poorthuis bevond zich de 'flessenstraat' van de stokerij.
Anno nu staat De Oude Schut voor genieten van een lunch- en dinerkaart vol kleine en grotere gerechten. Met volop keuzen uit het seizoenaanbod.
Namens alle medewerkers wens ik u een verblijf dat smaakt naar meer.

Restaurant Weert: Eetkamer de Oude Schut
Brasserie/Lunchroom, Restaurant

Het historische pand van Markt 10 is gelegen op de Markt in hartje Roermond.

Markt 10

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen