Restaurant midden in Limburg

Samen dineren in Midden-Limburg is Bourgondisch genieten.

Je kunt in Midden-limburg eten in allerlei prijsklassen. Je hebt de keuze uit gerenommeerde restaurants, gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën. Laat je culinair verwennen in een van de sterrenrestaurants, waar topkoks de scepter zwaaien.

Gaat je voorkeur uit naar internationale gerechten dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld wokken en specialiteiten uit de Griekse, Chinese, Japanse, Italiaanse of Spaanse keuken.

Houd je van vlees, vis of juist vegetarisch? Heb je graag tapas? Of kies je voor typisch Limburgse streekgerechten. Midden in Limburg weten ze van een diner een feestmaal te maken.

Restaurant, Buitenterras

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.

Amici Beach
Restaurant

Midden in het centrum van Weert, op de Markt, ligt Brasserie d'Oude Markt. Pal tegenover de monumentale Sint Martinuskerk op het sfeervolle plein.

D'oude Markt
Restaurant

Kom 'Proeven van Bekwaamheid' in Maasbracht! In ons restaurant aan de haven bezorgen wij u graag een fantastische culinaire ervaring.

Da Vinci
Restaurant

Het restaurant van TheaterHotel De Oranjerie, te Roermond, waar u de sfeer en Limburgse gastvrijheid heerlijk kunt ervaren.

Brasserie L'Orange
Restaurant

Brasserie Hotel Van Eyck in Maaseik is een gezellige trendy bar-brasserie met diverse specialiteiten. Hier kunt u zowel genieten van een kopje koffie en aperitief als van lunch of diner. U vindt in de menukaart kleine gerechten, frisse salades, verse visgerechten, vleesgerechten en pasta's. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk toeven op het grote terras!

Brasserie Hotel van Eyck
Restaurant

The Beacon is een drijvend restaurant met terras in het schitterende decor van de Maasplassen.
Met een riant uitzicht over het water en de boten in de haven van Comfortparc Wessem kunt u heerlijk genieten van een smaakvolle lunch, diner of een lekkere borrel.

Restaurant the Beacon
Restaurant

De lekkerste tapas, spannende cocktails, een trendy lounge en 's zomers een prachtige dinertuin.

De Liefhebber
Restaurant

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.

Restaurant Crossmoor
Restaurant

Klein gezellig restaurant in de binnenhaven van Maasbracht met een bijzondere geschiedenis.

Restaurant De Kolentip
Congres- en vergaderaccommodatie, Restaurant

Restaurant het Gesprek heeft een lange traditie. Geroemd om zijn sfeervolle inrichting en oude ornamenten. De menukaart neemt u mee naar de klassieke Franse keuken met een hedendaagse insteek.

Het Gesprek

Filters