Restaurant in de gemeente Roermond

Lekker uit eten in de stad Roermond en de kernen Swalmen, Boukoul, Asenray, Asselt, Maasniel, Leeuwen, Merum, Ool en Herten, betekent Bourgondisch genieten in gerenommeerde restaurants,  gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën.

Of laat je culinair verwennen in een sterrenrestaurant.

Behalve de bistro, lunchroom of brasserie is ook de internationale keuken goed vertegenwoordigd. Denk aan Chinese, Japanse, Griekse, Italiaanse, Franse en Spaanse gerechten. Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden.

Restaurant, Brasserie/Lunchroom

In het hart van Roermond gelegen bij een van de mooiste pleinen van Roermond, ligt koffie en eethuis de kiosk.

Kiosk
Restaurant, Buitenterras

Restaurant Damianz in Hotel het Arresthuis was de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam.

Restaurant Roermond : Damianz
Restaurant

Bij Burgers Enzo, met een terras op het zuiden, kunt u genieten van hamburgers van eerlijk Crole Limousin vlees, een lekkere lunch en heerlijke (speciaal)biertjes, wijnen, gebak en ijscoupes.

Burgers Enzo
Restaurant

EAT DRINK...RELAX. Aan de ingang van het Designer Outlet Roermond ligt dit sfeervolle Restaurant Grand Cafe Xity met zorg geserveerde lunch- en dinergerechten, Limburgse vlaai, speciaal bieren, wijnen. 7 dagen geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur

Grand Café Xity
Restaurant

Eetgelegenheid/gastrobar gelegen op de Roerkade in Roermond. Hier kunt u heerlijk genieten van een smaakvol diner of zitten op het terras met een glaasje wijn.

Zinc wine & dine
Restaurant, Brasserie/Lunchroom

Bezoek Cafe Restaurant Maaszicht in Asselt, het mooiste stukje van Roermond!
Tegenover het eeuwenoude 'Rozenkerkje' van Asselt op 3km afstand van Roermond en het Outletcentrum bevindt zich Cafe Restaurant Maaszicht.

Cafe Restaurant Maaszicht - Roermond e.o.
Restaurant

Welkom bij Jill Murphy's.

Kom genieten van onze heerlijke lunch of diner kaart!

Jill Murphy's
Restaurant

Midden in Roermond ligt een van de meest verrassende restaurants van de stad: Bubbles & Bites. De sfeervolle inrichting, Franse keuken en vriendelijke bediening zorgen voor een fantastische beleving. Menutoshare is hier een absolute aanrader. Tripadvisor certifikaat van Uitmuntendheid ontvangen voorjaar 2019.

Loungen Roermond: Restaurant Bubbles & Bites
Restaurant

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.

opSjtap Bar&Bik
Restaurant

De Beren Roermond is een restaurant op de gezellige Markt van Roermond. Je kunt er terecht voor gerechten zoals Clubsandwich zalm, kip of salades. Ook kun je heerlijk dineren bij De Beren.

Restaurant Roermond: De Beren Roermond

Filters